![]() |
Xbox360 stary dysk i ban
Jeżeli miałem konsolę xbox360 przerobioną i grałem na kopiach to podłączenie do internetu groziłoby banem, bo konsola zapisuje sobie nośnik itp. Czy kiedy podłączę dysk z poprzedniej konsoli do nowej, to czy mogę dostać bana ?
|
Raczej nie.
|
Microsoft sprawdza raczej oprogramowanie niż zawartość dysku.
|
A na dysku "oprogramowania" niema, jest pewnie dla ozdoby. ;]
Nie wiadomo dokładnie co sprawdza MS i co dokładnie i gdzie zapisuje. Nabijasz bez sensu posty. Jeśli nie masz nic konstruktywnego do dodania, to nie odkopuj starych tematów. Nie ma to sensu. |
nie dostaniesz bana jak nie podłączysz się do neta na x360.
Skoro groziło ci Banem, to znaczy że otrzymałeś ostrzeżenie ;d że za drugim razem dostaniesz. Więc jak podłączysz dysk ze starej do nowej to nie dostaniesz bana puki nie podłączysz się do neta jeśli grasz na kopiach ;d Jak na oryginałach to śmiało podłącz się do neta to nic ci nie zrobią, ale NIE PODŁĄCZAJ SIĘ Z KOPIAMI dla własnego bezpieczeństwa :) wiem to i owo z tym związanym ;d bo na kompie jest tak samo, że dopiero gdy uruchomisz grę pirata z netem podłączonym np; GTA 4 albo RE5 z WindowsLive'em, to grożą banem czy czymś tam ;d Podobnie jest w PS3 i x360 ;d jeśli się nie mylę |
Nie dostaniesz za to bana. Możesz także podłączyć konsolę do netu.
|
nom. Nie dostanie bana pod warunkiem że nie odpali gry pirata... Bo Microsofta nie obchodzi to czy ma chipa..
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:51. |