![]() |
Vista: usuwanie partycji a zainstalowane programy...
Mam takie pytanie.
Mam trzy dyski a na nich partycje: 1: C: 2: D: E: 3: F: G: I teraz tak, na partycji C: oraz G: mam zainstalowane programy. Chcę odłączyć dysk 2, czyli part. D: i E: i go spieniężyć. Pytanie: co się stanie z oprogramowaniem zainstalowanym na partycjach F: i G: jeśli zmienią się litery dysku po odłączeniu dysku 2? Co z odniesieniami w rejestrze? Partycje D: i E: są wyczyszczone, ale mimo prób system krzyczy, że partycja w użyciu i czy wymusić usunięcie... :ysz: :sciana: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Po odpięciu z komputera podepnę go przez przejściówkę na USB i wtedy pobawię się programami do czyszczenia dysków. No właśnie cholera nie wiem co z tym zrobić a na sztywno nie chcę ustawiać liter partycji... |
Jakby co to polecam DBan.
|
Cytat:
|
wlasnie, dlaczego
|
Bo mam tych liter bardzo dużo.
|
ale zawsze masz te same na tych dyskach wiec nie widze problemu
|
No dobra, dziś usunę te partycje dwie i dysk, zobaczę jak Vista będzie chodziła i co się będzie działo z programami...
|
zmien pozniej litery dysku jesli sam by zmienil po odpieciu dysku, ale watpie, ze to zrobi
|
Nie zrobi :]
|
vista ma te same mechanizmy co w7
a 7 raz mi pozmieniala...juz mialem recznie mieszac ale reboot i wrocilo do normy ;] |
OK, partycje usunięte, dysk wypięty. Pozbyłem się dysku IDE w komputerze. :mruga:
W końcu ciszej się zrobiło, bo wył niemiłosiernie. Litery dysków zostały niezmienione. Dzięki. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:17. |