![]() |
CDRWIN 8 za darmo jeszcze przez 10 godzin.
|
Gdybym mógł to dał bym Ci repute :P
|
Co ciekawe po wydobyciu pliku exe z tego ichniego instalatora co to promocję sprawdza,
można to instalować nawet po okresie promocyjnym, aktywacji nie ma, klucz na maila dostałem. Dla potomnych jak ściągamy promocyjny soft z tej strony i odpalamy ichniego instalatora to podczas jego działania wchodzimy do lokalizacji %temp% i tam z atrybutem 'niewidoczny' siedzi oryginalny instalator pod zmienioną nazwą *.tmp kopiujemy go, przywracamy standardowe atrybuty i zmieniamy na *.exe :) |
Reputka poszła, wczoraj skorzystałem :) Dzięki, przyda się.
Heh, tak w ogóle, ten serial rozsyłany na maila chyba jest taki sam dla wszystkich, znalazłem na jednej stronce i pokrywa się z tym co ja dostałem :) Patrix, podaj rozmiar pliku z tempa, u mnie jakoś go nie widzę. Znalazłem w sieci i chcę porównać czy to ten sam plik. |
Cytat:
ta instalka właśnie bada czy jest promocja i wypakowywuje poprawny instalator do temp pod zmienioną nazwą. Jak nie skopiowałeś to już nic nie podziałasz ze swoim plikiem raczej. EXE zajmuje tyle: Kod:
40,8 MB (bajtów: 42*792*360) |
Mój serial występuje na 7 stronach w sieci zaindeksowanych przez Google.
Nie wklejam, bo pozyskiwanie seriala w ten sposób jest niezgodne z zasadami ustalonymi przez producenta (a czy niezgodne z prawem - to nie wiem). |
Cytat:
|
Cytat:
To nic, że ten sam serial rozdają, dowodem w tym przypadku jest email z kluczem przysłany od producenta. |
Czy ten program potrafi coś więcej niż ImgBurn?
|
Te programy to tak na jedno kopyto, moim faworytem jest jednak Ashampoo Burning Studio
kilka pełnych wersji zamieszczali w CHIPie, na dobrychprogramach też jest jakaś pełna wersja. |
@Andy
Jeśli to ten sam CDRWin co ten, który używałem lata temu (v4.xx) to jest/było kilka takich funkcji. Z pamięci (bo było więcej, tylko już mi nie są specjalnie potrzebne ;p): - sczytywanie nośnika posektorowo (można wybrać skąd dokąd) - odczyt subkanałów od Q-W (czyli pełen zakres). Oczywiście sprzęt musi to umożliwiać. Swojego czasu była moda na zubażanie nagrywarek, więc jak z tym jest obecnie to nie wiadomo. - odświeżanie TOC (niezwykle przydatne przy oszukiwaniu nagrywarki do odczytu np. zagęszczonych danych GD-ROM (tak, tak :P)) lub nośników z hybdryodowymi systemami plików, gdzie drugi jest customowy, a wcześniejszy/wcześniejsze jakiś znany jak ISO9660/Joliet, HFS, RR czy UDF. Nie tylko nośniki z grami na konsole, ale wiele dzisiejszych zabezpieczeń jest robionych w ten sposób (nie gier, programy przemysłowe i inne cuda wianki). Także, ja bardzo ceniłem sobie ten program. @Patrix Wszyscy teraz tak robią, zupełnie jakby użytkownicy to *****e i się nie domyślą. Teraz dodatkowo w modzie jest kasowanie "tempa" po instalacji. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Albo MD5... Bezsens, sztuka dla sztuki. :P
|
Cytat:
Nie ma co się oszukiwać, na pewno mamy wszyscy taki sam. Ale co nam da rozgadywanie się na ten temat ? :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:28. |