![]() |
ImgBurn vs CloneCD X360
Witam, mam problem z nagrywaniem gier, bo gdy nagrywam na płytkę Platinum i daje zeby nagrywalo z prędkościa 2,4x a nagrywa z 4x
moze zalezy to od plytki?? czy ktos juz nagrywal na plytkach platinum? czy da sie wogole nagrywac z predkoscia 2,4 na Platinum? |
Platinium nie sprzedaje tylko jednego rodzaju płyt, więc jak Ci mamy odpowiedzieć?
Czemu chcesz nagrywać prędkością 2,4? Nie nagrywa się najwolniej jak to tylko możliwe. Dlaczego tytuł tematu brzmi: "ImgBurn vs CloneCD X360"? W treści Twojego postu nie widzę niczego co sugerowałoby jakieś porównanie/zestawienie obu programów. :hmm: |
Uzasadnij potrzebę nagrywania prędkością 2x ew. 1x -> ciekawi mnie takowe uzasadnienie, czy będzie lepszy zapis według ciebie, czy mniej napęd będzie się męczył odczytując takowy nośnik, czym takowa potrzeba nagrywania taką prędkością jest uzasadniona.
|
kozi022
DL, chce nagrywac gry na x360 z predkoscia 2,4 bo bledy sie pojawiaja jak nagrywam ze 4x
|
To nie używaj Platinum-ów tylko Verbatimy :]
|
kozi022
a czemu na platinumy nie nagrywac?
|
Bo są jakościowo dużo gorsze od Verbatimów :] Platinumy były w miarę za czasów CD - DVD w ich wykonaniu jak dla mnie to wielka pomyłka :]
|
Jakie Płytki
a oprocz verbatimów jakie plytki polecacie na gry do konsoli xbox360??
tak zeby byly tańsze |
Chcesz mieć coś jakościowo dobrego? To tanio nie będzie :] Ja używałem w swoim x'ie w 99% przypadków tylko Verbatimów i NIGDY nie miałem problemów - pozostały 1% to właśnie płyty Platinuma i EMTEC-a i tu się już jazdy zaczynały (błędy odczytu, komunikaty o zabrudzonym nośniku etc).
|
kozi022
No wlaśnie pojawia się komuniakt o:
komunikaty o zabrudzonym nośniku tylko czy kupic plytki Verbatim takie co na plytkach pisze predkosc 8x czy 4x i gdzie polecacie kupic plytki Verbatim 8,5gb tanio |
Na Maksymalną prędkość to ja już dawno nie zwracałem uwagi :] Co to do tego gdzie kupić to zależy gdzie mieszkasz :]
|
problem
w Gliwicach, bo jak nagrywalem na Platinum to dawalem predkosc nagrywania 2,4 a nagrywalo z predkością 4
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:46. |