![]() |
Wszystko jasne, dzięki. ;)
|
Chciałeś zapytać: jakim programem odczytać coś z pendrive'a. Dowolnym managerem plików, choć obecnie bezkonkurencyjny jest uLE (unofficial Launch ELF).
|
Cytat:
|
Naucz się wgrywać programy na memorkę i nie marudź. USBA się dzisiaj już nie używa, jest ubogi i zamknięty.
|
"Open PS2 Loader odpada bo nie mam go na karcie" "Chyba nie ma innego wyjścia jak zainstalowanie tego progsa na innej konsoli lub zakupienie nowego lasera."
A nie możesz uruchomić ULEFa i skopiować go na kartę albo uruchomić z pena? Jeśli USBA to jedyny program homebrew na twojej karcie a masz fmbc to wrzuć na pendrive uLE i zmień jego nazwę na RESCUE.ELF, podłącz pendrive do konsoli i włącz ją - ULE powinien się uruchomić. Jeśli masz chipa... musiałbyś znaleźć (np. Swap Magic 3.8) lub stworzyć obraz płyty, który będziesz mógł uruchomić za pomocą USB Advance oraz pozwoli ci na uruchomienie homebrew z pendrive. Wydaje mi się, że ELF Pack nie działa z OPL/USBA ale możesz go pobrać, zgrać za pomocą USBUtil na HDD i spróbować uruchomić za pomocą USBA ;) |
Niestety Open PS2 Loader odpada bo nie mam go na karcie. GTA mam z wersji PAL. Chyba nie ma innego wyjścia jak zainstalowanie tego progsa na innej konsoli lub zakupienie nowego lasera. ;/
|
A nie lepiej odpalać przez Open PS2 Loader? USB Advance jest nie rozwijany od wieków(a konkretnie od 5 lat). Ta lista także jest nieaktualizowana, może masz np. GTA z innego regionu niż na liście, nie wiem.
Nie ma co się zastanawiać, OPNPS2LD i jazda(możesz ewentualnie tryby kompatybilności ustawić). |
USB Advance i GTA SA
Witam. Chciałem sobie pograć w Gta Sa na Usb (walnięty laser) [PS2]. Zrobiłem wszystko tak jak należy: użyłem usb extreme, a pliki wrzuciłem na pena (Maxwell 8GB) Odpalam Usb Advance, ps2 wykrywa pena i gre. Gta ładuje się, i zatrzymuje na loadingu.
Liczę na wasze pomysły ;) Dodam że na SKS Apps gra ta jest kompatybilna z usb advance. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:04. |