![]() |
zapoznałem sie i nie idzie mi to cos
|
Polecam zapoznanie sie z Odzyskiwanie danych oraz odzyskiwanie skasowanych plikow
|
Możesz spróbować też programem GetDataBack
|
Pomimo zainstalowania systemu na nowo, część danych na pewno można odzyskać. Przeskanuj system używając DMDE
http://daneodzyskaj.pl/download/odzy...1-win32-gui.7z |
Jaki to laptop (bo skoro tylko 1 przycisk to raczej laptop). Prawdopodobnie nie da sie nic odzyskac bo zostal przywrocony obraz z ukrytej partycji. Ale przejrzuj kilka ostatnich postow w tym dziala te moze znajdziesz cos dla siebie.
|
u mnie jest tak wciskam f11 i system sam sie robi a pozatym to dokładnie nie wiem jak to było zrobione bo to braciak robił a i znikły fotki a mi są one potrzebne prubowałem różnych programów odzyskiwac odzyskuje tylko nie moge tego zapisac na kompie i żąda licencji pomocy
|
Zacznijmy od nauki poprawnej polszczyzny... :>
Jak postawiłeś system na tym samym dysku/partycji, to może być ciężko. Spróbuj jakimś programem do odzyskiwania danych, a te dane KONIECZNIE zapisuj na innym dysku/pendrive. |
utracone dane
mam mały problem z formatowałem dysk i wrzuciłem nowy system i mam problem bo potrzebuje zdięcia kture zostały utracone prosze pomocy
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:28. |