Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Skopiowanie WarCrafta 3 (https://forum.cdrinfo.pl/f2/skopiowanie-warcrafta-3-a-8825/)

Niewiem 10.07.2002 15:17

Skopiowanie WarCrafta 3

Mam male pytanko. Jak skopiowac Warcrafta3 w clonie? Wsadzilem plytke (mam oryginal angielski) i pisze ze nie ma zabezpieczen a ktos mowil ze sa... Chodzi o to ze mam 2 kompy ale jedna oeyginalna plytke a chce grac sobie z qmplami... i zapodawac nowe patche a do patchy nie ma Crackow...

Sarcofago 10.07.2002 20:43

ja mam anglojezycznego Warcrafta i jest on zabezpieczony SECUROM-em.
W clone XXL ustaw w opcjach skanowania że ma szukać Sekurom-a na płycie a na bank ci go znajdzie ;p ||

Niewiem 10.07.2002 22:53

zaznaczylem zeby szukal i nic nie znalaz mam cd Teac 40x [rzy czym wyskoczyl komunikat o sterownikach Aspi co to jest.. a moze skanowac w nagrywarce ? (teac 8x)

TeacMan 10.07.2002 23:50

Ja mam Ang & Polska wersję W3 i na żadnej z nich mi securoma nie wykrywa (są krakowane i moge je kopiować nawet w Nero więc się tym nie przejmuję). :cool:

Pozdrawiam wszystkich ..:::DemieN:::..

gALL 11.07.2002 01:39

Cytat:

TeacMan napisa***322;(a)
Ja mam Ang & Polska wersję W3 i na żadnej z nich mi securoma nie wykrywa (są krakowane i moge je kopiować nawet w Nero więc się tym nie przejmuję). :cool:

ale nowych patch'y nie zapodasz losiu, bo przewaznie patche podmieniaja exeki, a w 99% to wlasnie exeki sa *****'niete.

Sarcofago 11.07.2002 08:05

ja mam angielska wersje warcrafta i jest zabezpieczony securomem ale i tak na plycie jest ***** + generator numeru potrzebnego przy instalacji gry, wiec no problem :-D

Niewiem 11.07.2002 12:20

ale ja chce to zrobic tak zebym mogl to kopiowac normalnie.

bo moge rownie dobrze wlaczyc gre n jednym kompie wyjac plytke i wlaczyc na drugie kiedys tak z SC robilem ;) w kafe jak jedna CD mielismy

TeacMan 11.07.2002 14:29

Cytat:

gALL napisa***322;(a)

ale nowych patch'y nie zapodasz losiu, bo przewaznie patche podmieniaja exeki, a w 99% to wlasnie exeki sa *****'niete.

Kto jest losiem ten jest gALLu. Ja mam wersje które mi w pełni działają więc żadnych pathów nie potrzebuję :). A nawet jeśli bym potrzbował to bym sobie wtedy skombinował orginałkę i przewalił.

Face OFF 11.07.2002 14:53

Cytat:

TeacMan napisa***322;(a)

Kto jest losiem ten jest gALLu. Ja mam wersje które mi w pełni działają więc żadnych pathów nie potrzebuję :). A nawet jeśli bym potrzbował to bym sobie wtedy skombinował orginałkę i przewalił.

Panowie nie drzec KOTÓW !!! wszystkim juz mowie co i jak. Wiec ja mam Warcrafta 3 i wersje ang. i pl obie sa nie org. :P Wersja ang jest Razora i ma cracka a polska nie !!! Odnosnie patcha to mam juz swoja ang wersje Warcrafta 3 spatchowanego do wersji 1.01 i wszystko dziala bo Panowie sa w sieci juz cracki do wersji 1.01 !!! jest taka stronka hmm jakos tak brzmiala "warfroge ..." jestem teraz w pracki i nie mam tu linka ale jakby ktos potrzebowal moge dac na maila lub przez priva. No i na tej stronce jest wsio co potrzebne by grac na BN :) my sobie juz gramy zaciekle z kolesiami.

Pozdrawiam @LL i nie drzec mi tu kotów !!!

A tak na marginesie to kto ma juz skopiowany orginal war 3 plis priv me !!!

Face OFF 11.07.2002 15:00

Panie Sarcofago !!!!
Prosze pana po raz ostatni by zmienil pan tego gifa bo zaczyna mnie to naprawde wkurzac a nie chce byc nie mily i zglosic to Miskowi by dostal pan BANA za kradziez czyjegos pomyslu !!! Wiec prosze cie poraz ostatni bys zmienil sobie na jakis inny gifik !!! troszke wyobrazni i checi wydaj z siebie i bedzie cool !! ZOBACZYSZ SAM ZE LEPIEJ SIE POCZUJESZ bedac unikatowym gosciem forum !!!

Wiecej juz nie bede ciebie prosil o to tylko zalatwie to inaczej !!!

Zmien tego gifka jeszcze dzisiaj bo strasznie mi drazni oczka moje jak widze "plagiat"

Dobromil 11.07.2002 15:31

Face OFF: jesli mozna to ja bym prosil o tego linka do tej stronki :)
tlight@wp.pl

pozdrawiam
Dobromil

Sarcofago 11.07.2002 18:55

Cytat:

Face OFF napisa***322;(a)
Panie Sarcofago !!!!
Prosze pana po raz ostatni by zmienil pan tego gifa bo zaczyna mnie to naprawde wkurzac a nie chce byc nie mily i zglosic to Miskowi by dostal pan BANA za kradziez czyjegos pomyslu !!! Wiec prosze cie poraz ostatni bys zmienil sobie na jakis inny gifik !!! troszke wyobrazni i checi wydaj z siebie i bedzie cool !! ZOBACZYSZ SAM ZE LEPIEJ SIE POCZUJESZ bedac unikatowym gosciem forum !!!

Wiecej juz nie bede ciebie prosil o to tylko zalatwie to inaczej !!!

Zmien tego gifka jeszcze dzisiaj bo strasznie mi drazni oczka moje jak widze "plagiat"

Po co te nerwy....jezeli faktycznie miales go pierwszy to sorry, ale jak go wybieralem to na forum nie rzucil mi sie w oczy ktos z takim samym gifem.I co najwazniejsze nie ukradłem go Tobie,tylko widocznie przypadkowo wybrałem sobie taki sam jak ty !Dla swietego spokoju znalazlem sobie nowy ;p

NARA
mam nadzieje ze tego nikt nie ma ;)

Face OFF 11.07.2002 20:54

Sarcofago

Ciesze sie ze znalazles sobie nowygifcik :) Zycze powodzenia !!!

gALL 12.07.2002 02:18

Cytat:

TeacMan napisa***322;(a)

idz sie schowaj, patch'e wychodza a jezeli wychodza tzn ze sa potrzebne do czegos nie?

Face OFF 12.07.2002 12:51

:o :o Jak do tej pory nie widzialem by ktos napisal ze udalo mu sie przegrac z ORGINALU Warcrafta 3 czy to wersje PL czy ANG. Czy jest ktos ktory moze sie pochwalic, ze przegrala i kopia chodzi jak orginal tzn. nie wymaga cracka ??? Szukam takiej osoby i prosze o kontakt ze mna na GG lub priva !!! SPRAWA NIE DOTYCZY KOPIOWANIA pirata na pirata !!!:P :P :P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:09.