![]() |
Problem z Autorunem w XP - PLEASE HELP !!!!!!
Qrde mam problem z autorunem w windowsie XP. wrzucam płytke i nic.... poprostu niczego nie ma. klikam na płytke to poprostu mi się otwiera zawartość. prosze o dobrą porade
z góry dzięki narazie SKiera: :) |
Nie do końca to pamiętam:
Mój komputer>własciwosci>menadzer urządzeń(jakoś tak)>CDrom>właściwości>automatycznie powiadamiaj przy wkładaniu. I jest OK! Piszę z pamięci i może to się trochę inaczej nazywać, ale sens jest zachowany! |
nie qrde o to mi nie chodziło bo w XP nawet nie ma takiej opcji moze ktos inny zna odpowiedz ???
ale dzieki za to co napisałes |
TweakUI się nada do tego. Pobierz je sobie z:
http://www.microsoft.com/ntworkstati.../NTTweakUI.asp Zainstaluj. Pojawi sie w panelu sterowania jako TweakUI (CPL). Aha, aby zainstalować musisz po wcześniejszym rozpak. kliknąć P klawiszem myszy na plik *.inf, i dać na zainstaluj. :) Później znajdziesz sobie jakoś tą opcję, na pewno. Jest tam też taka ciekawa opcja menu bot delay. Taki suwak, który zobaczysz jako pierwszy po włączeniu TweakUI. Prszyśpiesz "wysuwanie" się menu start i innych pasków. |
W CloneCD można ustawić "Autoodtwarzanie" oraz "Powiadomienie o włożeniu CD".
|
Zakładamy sie, o twardy dysk 0,5l/warkastrong:-D
Poszukaj w zakładce własciwości/mojego komputera, to jest bodaj drugi przycisk od góry, w zakładce - sprzęt:P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:32. |