![]() |
Odp
:o
Cze Właśnie go zainstalowałem i zaktualizowałem do ver 3.31 i jest o.k wszystko działa Dzięki |
Cytat:
Jak zainstalujesz Nero to sa dwie możliwości 1 - InCd rozpakuje sie do tempa ale nie zainstaluje tylko w menu startbędziesz miał skrót zaistaluj InCd wystarczy go kliknąć 2 - InCd zostanie nie ruszony i będziesz musiał odpalić go z płytki w menu instalacyjnym tam gdzie masz do wyboru co chcesz zainstalować |
Jesli sie nie myle, to in cd wchodzi w sklad pakietu nero i masz mozliwosc zaznaczenia\zainstalowania go podczas instalacji nero.
|
Odp
Cze mam jeszcze jedno pytanie. chodzi mi mianowicie o porgram InCD na stronie Nero jest tylko update a gdzie mogę zasssać jakieć demo lub podobne ? |
Neruś nigdy nie gryzie się z Clonikiem :cool:
|
odp
Cze Dzięki za info Ps. Czy Nero w ver 5.5.9.0 bedzie się gryzło z Clonem 4.0 ? pozdrofka |
Nero tego nie obsługuje, ale dostarczany często razem z nim Ahead InCD umożliwia zapis pakietowy.
|
Nagrywanie CD-RW w Nero
CZe Mama takie lamerskie pytanie , czy Nero umożliwia nagranie na płytach CD-RW tak jak to było w Easy CD Creator ?, że z poziomu eksploatora windows mozna kopiować pliki na płytę ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:00. |