![]() |
Co wybrać?
Jak ostatnio zapytalem sie jaka jest najlepsza nagrywarka na CDR Forum zostalem zbelkany wiec przenioslem sie tutaj z tym pytaniem;) 8-)
Ale teraz mam troszke inne pytanie.Przeczytalem testy interesujacych mnie nagrywarek i zostaly 2: Teac CD-W540E i LiteOn LTR-40125S .I co ja mam teraz wybrac, kurcze??8) Z testow wynika ze Teac ma lepsza korekcje bledow i ma polecany BurnProof, lecz nie obsluguje SafeDisc 2.51. Z kolei Lite-On ma gorsza kor. bledow lecz jest szybasza w nagrywaniu, ma mniej znana technologie Smart-Burn i obsuguje SafeDisc 2.51.Teac ma bufor 8MB a Lite-On 2MB.A pozatym maja bardzo podobne parametry.I co ja mam teraz biedny poczac??:P Prosilbym tez o wypowiedz ludzi ktorzy nagrywaja tymi nagryw. nacodzien i wypowiedzieli sie, jak sie spisuje tzn. czy ma jakies problemy na nagrywaniu na jakis plytkach albo czy nie odczytuje jakis. Z gory dzieki :P 8) PS. Jak mnie znow skrzyczycie ze mam nie zadawac takich pytan to sie tu juz wiecej nie pokaze;) 8) |
Problemy sa zawsze, wystarczy spojrzec na niektore posty, przeczytaj se wszystkie to bedziesz wiedzial jakie problemy, a co do wyboru to wybierz se cenowo jak ci pasuje juz teraz.
|
Nagrywarka służy do nagrywania, tak więc nie powinna mieć znaczenia jakość korekcji błędów.
Ja mam Plextora 24x, który ma bardzo słabą korekcję błędów, tylko że do odczytu używam napędu CD-ROM. Tak więc bierz pod uwagę czynniki związane z kompatybilnością i nagrywaniem. Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:53. |