![]() |
Dzięki za wszystko zostanę przy sms :(
|
Spodziewasz się, że programy z początków sceny PS2 wyglądają lepiej? Nowych niestety nie ma. Pozostaje Ci SMS/Argon, ewentualnie spartański RMP, albo co polecam, kupno Xbox'a i wgranie sobie na niego XBMC (gui jest profesjonalne, jest też znacznie bardziej ergonomiczny, funkcjonalny itd.).
|
Dzięki dzięki panowie a w sms boli mnie to że tak slabo wygląda i nie da się przewijać :/, jak byście jeszcze coś mieli to pisać dzięki ^^
a mógł by ktoś podać link bo nie mogę znaleźć http://sksapps.com/index.php?page=media.html |
PARADOX MP3 Player - oczywiście obsługi USB, HDD, sieci to on nie ma. ;]
|
Ja znam bodajże pięć, ale nie widzę sensu ich używania i nie wiadomo jak na nie zareagują FMCB, uLE itd. (głównie mam na myśli pakery takie jak RNC, SJCrunch). Nazw nie pamiętam, nie były jakieś szczególne (ot w stylu MP3 Player by ktoś tam).
Możesz też używać RMP (Reality Media Player), ale to też kombajn, pierwszy, taki jak Simple Media System. |
Nie sądzę, a czemu SMS nie pasuje?:P
|
Odtwarzacz Mp3
czy jest jakiś Odtwarzacz Mp3 na ps2, nie chodzi mi o SMS tylko o taki który był by tylko do mp3 :D szukałem chyba wszędzie w Googlach też.
jak jest coś takiego to prosił bym o nazwe. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:34. |