![]() |
beneficjentem :spoko:
|
Muszę zawierzyć Twojemu doświadczeniu :)
Czyżbyś był ofiarą? |
nie polecam, metoda na kalendarzyk jest bardzo zawodna :ysz:
|
Nie działa kalendarz :(
|
Kto smial ograniczyc mi ilosc plikow w poczcie sie pytam:sciana:
Witaj na forum, prometeusz. Ostatnia Twoja wizyta na forum: dzisiaj o 08:26 Wiadomości prywatne: Nieprzeczytane 0, Wszystkie 1218. Your PM box is 100% full. Musze teraz usuwac, oj nieladnie, nieladnie edit Dziekuje dobrej duszy juz dziala dobrze Witaj na forum, prometeusz. Ostatnia Twoja wizyta na forum: dzisiaj o 14:54 Wiadomości prywatne: Nieprzeczytane 0, Wszystkie 1218. |
proszę usunąć Guru z podpisu Rycha,
bo mu się w dupie przewróci k***a |
|
dałbym kartkę, temu, no, wiecie,
ale się wstydzę :ysz: |
Cytat:
|
Aktualnie masz 1,414 zachowanych wiadomości z 1,000 dozwolonych
Your PM box is 100% full. Tak to teraz ma być? :blink: Mam wykastrować skrzynkę? :> |
U mnie szkód nie zaobserwowałem, poza małym chwilowym podbiciem uprawnień.
|
1. PMki działają już.
2. "Tytuły userów" - nie szkodzi :D 3. Nie da się zamieścić załącznika do posta (Exceeds your quota) 4. W "Profilu" usera, na liście "Znajomi" nie widać większości awatarów. |
PMki powinny działać. Tytuły userów chyba się wyzerowały i zostały przypisane domyślne. Najmocniej za to przepraszam :(
|
1. Z tymi reputacjami to dałem ciała - ich autora miałem na liście ignorowanych.... (ale i tak czytałem jego posty, klikając :) ) Stąd ich nie widziałem. Coś się popsuło, to zobaczyłem.... Sorry
2. Pod moim nickiem jest napis "Guru" :D To nie ja. 3. Nie mogę wysłać priv msg do nikogo. |
Trochę się nam grupy rozjechały. Walczymy ze spamerami, którzy zakładają konta tylko po to, żeby umieścić linki pozycjonujące w podpisie. Info o reputkach powinno wrócić, kartki wyłączone i kilka innych rzeczy poprawionych. Gdyby coś jeszcze to pisać :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:45. |