![]() |
Cuda, panie, cuda... :wow:
:mruga: |
Cytat:
Mógłbyś zmienić jeszcze temat na taki jak w poście :) |
To teraz edytuj tamten temat (treść) tak, aby odzwierciedlała Twój kłopot (ten dotyczący napędu DVD).
Nazwą tematu spróbujemy się zająć później. :) |
Witam
Założyłem testowo temat w którym praktycznie nic nie napisałem http://forum.cdrinfo.pl/f15/test-89682/#post1181897 i o dziwo od razu założył się nowy wątek. ??? Chyba jednak coś jest niewłaściwego w treści albo tytule aczkolwiek nie ma jakiś niedozwolonych znaków czy załączników. Spróbuje pokombinować. Przepraszam za zaśmiecenie forum. tamten temat można usunąć |
A możesz napisać, co próbujesz wpisać w tytule i treści w tym nowym temacie? Może tu jest jakiś problem. Czy problem z założeniem tematu ma miejsce tylko w dziale DVD, czy np w tym dziale (Propozycje, sugestie...) również nie możesz założyć nowego tematu?
|
Witam problem nadal występuje.
Próbowałem założyć temat o 23:05 i znowu to samo. :( |
Czy problem nadal występuje? Przed chwilą próbowałem założyć nowy temat w dziale DVD i nie było żadnego problemu. Jeżeli problem znowu się pojawi, daj znać, o której dokładnie godzinie, to spróbujemy ponownie przejrzeć logi. Możliwe, że jest jakiś problem ze sprzętem, ale póki co nie możemy nic znaleźć.
|
Witam
Ma taki sam problem jak opisany wcześniej. Nie mogę założyć nowego tematu w dziale Napędy optyczne DVD. Pojawia mi się to samo co u kolegi Marcin07 http://forum.cdrinfo.pl/attachments/...tow-71h9n8.jpg i nie można założyć nowego tematu. Jest jakiś sposób na to bo mam właśnie problem z nagrywaniem i liczyłem na pomoc. :( |
Marcin, sprobuj raz jeszcze w dziale dvd...
|
jou, czyli gdzie? ;)
|
@Misiek - da się ten temat przenieść do rzeczonego działu? :idea:
|
to dziwne... tutaj normalnie zakładanie tematu działa , a w dziale DVD cały czas nie można... nikt tego wcześniej nie zauważył, nie zgłaszał ? przy okazji usuń ten temat "test" bo samemu chyba nie można.
|
zaloz na probe temat w tym dziale. Temat "test" i w tresci wpisz cokolwiek
|
w dziale "Napędy optyczne DVD" , tak próbowałem kilka razy pierwszego dnia i potem codziennie po raz i cały czas ten sam błąd.
|
W jakim dziale probujesz zalozyc temat? Czy probowales go zalozyc wiecej niz jeden raz?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:45. |