![]() |
Ja mam ps3 super slim od jakiś trzech miesięcy, kupiłem za 600 złoty, dysk miałem więc włożyłem 500, co do dysku jest taki haczyk, że trzeba kupić kieszeń do niego, ja go zainstalowałem luzem, tzn. 4 śrubki od spodu by leżał prosto. Do tego abonament na ps plus i się gra xD
|
Napraw i prześlij z grami Brevikowi, ten biedny, pokrzywdzony i torturowany psychicznie w pudle aniołek, ma tylko ps2. Co za sadyzm na więźniu politycznym. :>
|
eee jakoś dam sobie z tym radę :>, choć przez chwilę się wahałem bo cena nowej ps3 z SSD 12 GB to raptem 600zł, ciekawość wzięła górę, choć nie wiem czy czasem nie oddam starej do naprawy :hmm:
|
Cytat:
A co z grami? PS4 nie jest wstecznie kompatybilna. Chyba, że Ci nie zależy i pozbywasz się też i ich. |
:spoko:
Zazdroszcze MGS : Ground Zeroes w lepszym wydaniu graficznym :-)! |
no i problem rozwiązany... PS4 stoi na miejscu PS3 :>
|
Reflow jest krótkotrwały, a rebaling drogi (i żeby był skuteczny to kulki muszą być z ołowiem a nie ten szajs unijny).
|
:hmm: to chyba sobie podaruję
|
Czechoj przerabialem to , zerknij tutaj http://forum.cdrinfo.pl/f105/naprawa...lacalna-92514/
|
Padła mi PS3. Objaw permanentnie mrugającej czerwonej diody, poprzedzonej po włączeniu zielonym i żółtym mignięciem, dokładnie jak na filmie http://www.youtube.com/watch?v=-uoKXn-c-rU. Czy naprawa poprzez nagrzewanie płyty głównej (demontaż urządzenia) lub nagrzewanie całości przez otwory wentylacyjne jest skuteczne? Czy opłaca naprawiać się PS3 u jakiegoś magika-elektronika, bo serwis SONY chyba odpada? Zastanawiam się bo może czas już na PS4.
|
Nie wiedziałem. Czytałem, że dopada tylko pierwszych modeli Ps3. Czyli nie opłaca się inwestować w 1 szt. Ps3 na stare lata? ???
Dziwne, że Ps2 można grac przez 10 lat non stop i działa rewelacyjnie. Ile dajecie życia takiej Ps3? |
Każdą PS3 dopadnie kiedyś YLOD/RSOD.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mam do sprzedania GameCube, Ps1, karte graficzna do PC i ksiazki do podrywania kobiet, moze ktos chce? ;p |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:06. |