![]() |
Poczta o2.pl
Witam
Mam kłopot mam nadzieję że pomożecie mi go rozwiązać. Myślałem że nie znajdę pomocy ale postanowiłem spróbować i mam nadzieje że mi w tym pomożecie , no dobrze to zacznę opisywać . Jestem świeżo co po hacku . Moje hasło na konto e -mail na o2.pl zostało zmienione przez jakiegoś człowieka. Stało to się poprzez to że poznał moje pw. I po prostu zmienił dane do przypomnienia hasła itp. Konsultowałem się wiele razy z obsługą o2.pl ale nic nie skutkowało. Więc proszę bardzo o pomoc o odzyskanie konta Straciłem pieniądze które były na tym koncie e - mail a szczególnie to jedno konto najważniejsze dla mnie . Ten e-mail był moim głównym e-mailem A nie wiem co bym zrobił jak bym go nie odzyskał . Kieruję sprawę w wasze ręce mam nadzieję że pomożecie. Z Poważaniem ; CANAN |
Cytat:
Pozostaje Ci tylko helpdesk o2.pl oraz błaganie ich o uwierzytelnienie swej osoby... Poza tym jest tu od tego temat specjalny :P http://forum.cdrinfo.pl/f113/jak-odz...ailowej-10168/ Przeczytaj dokładnie jak bardzo jesteś w kropce. |
skieruj lepiej sprawę na Policję, bo kradzież konta pocztowego to czyn karalny, my niewiele pomożemy
pozdrawiam |
Jak widać jestem nowy .
Proszę o podanie link tego specjalnego tematu . Z Poważaniem; CANAN Hmm.. Jestem osobą niepełnoletnią -_-'' Bardzo proszę o pomoc . O jakiś program albo co... Te konto na prawdę bardzo jest ważne dla mnie. Na pewno ktoś się na tym zna . Proszę bardzo o pomoc. Z Poważaniem ; CANAN |
Nie ma takiej możliwości.
:gerda: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:43. |