![]() |
Kopiowanie gier z PS2
Witaam.
Czy ktoś się tym zajmuje, bo bardzo mnie to interesuje i chciabym wejść w ten interes, poznać tajniki kopiowania gierek psx2. Mam zamiar kupić nagrywarkę DVD i kopiować gierki. Czy ktoś da mi jakieś rady np najlepsza na rynku nagrywarka DVD do takich rzeczy, potrzebne programy itp. Wiem że w dużych miastach przegrywają gry z PSX 2 na płyty DVD i sprzedają po 80,-. Czy ktoś wie jak oni to robią, bo ja mam dostęp do oryginalnych gier na PSX 2 i XBOXA. Proszę pomóżcie |
Re: Kopiowanie gier z PSX 2
Cytat:
|
Ale zes mu odradzil:)
Chlopak nie bedzie mogl spac. |
Ja jestem z małego miasteczka, a zanim wejdzie konkurencja to trochę potrwa bo nagrywarki kosztują ponad 1500,- i jak na razie nikt nie chce ich kupować a gry owszem jest duże zapotrzebowanie i zero konkurencji
|
Juz napewno cie namierzyli tylko teraz czekaja az rozpoczniesz produkcje, no i jak cie zlapia to pozegnaj sie z swoim kompem z nagrywarka dvd za 1500zl :)
|
Obecnie jest kilka standardów zapisu - DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-RAM - nie są one kompatybilne ze sobą. W chwili obecnej DVD-RAM nie warto się już interesować. Powinieneś kupić nagrywarę combo, która nagrywa i odczytuje WSZYSTKIE podane standardy DVD.
www.mediamarket.pl - Melody DVD-R 4,7 GB - 16,00zł Jako jedna z niewielu płytek DVD-R na rynku płyta Melody jest kompatybilna z czytnikami stacjonarnymi DVD, oraz z konsolą PSX 2. I to wszystko w rewelacyjnie niskiej cenie. Prędkość nagrywania: x2 Pojemność: 4,7 GB Wersja: General 2.0 Opakowanie: po jednej sztuce w pudełeczku Slim. Karton: 200 szt. Minimalne zamówienie: 1 sztuka. |
W Łodzi (tu mieszkam a w innych miastach pewnie tez) w firmie DATEX pojawily sie DVD-R 4.7GB po 9zl+Vat (ich firmowa). Niewiem czy da sie nagrac na 100% aby chodzilo pod ps2 lub xboxem. Ale warzne jest to ze ceny leca az milo sie patrzy.
|
mam taki sam problem jak ty ale tu nikt na temat nie pisze(widzisz nawet ja) a old gringo niech sie kopnie w glowe bo jest skrzywiony bardziej niż banan w jego d... jakbyś coś sie dowiedział to dej snaka na bulldog@pf.pl
|
Cytat:
Bo dlugo tu nie pobedziesz.! |
kup se nagrywajke najlepiej combo (jest droga ale wypalisz nią wszystko) a do murzynki potrzebny ci format dvd-ram, w kazdym sklepie powiedzą ci które nagryw. zapisują w tym formacie, w każdym bądź razie jak masz ciaćki to kupuj combo. Old gringo suck my cook you moron!
|
buldog - twoj ip nie jest tajemnica
ban |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:55. |