![]() |
Tour de France
Nie wierzę, jest o skokach, jest o F1 ale TdF nie ma ? ;)
Cytat:
Tak to wyglądało: http://bi.gazeta.pl/im/7/9923/z9923347X.jpg Normalnie aż gul rośnie z nerw... kierowca od siedmiu... :ysz: Cytat:
|
No masz - akurat w niedzielę nie oglądałem. :smutny:
|
Nie no, coś takiego to się w pale nie mieści k***a
Przecież tego ałta, na chłopski rozum, w ogóle nie miało prawa tam być :sciana: |
Na zasadach (w sensie, jaki samochód może być, kiedy wyprzedzać, na jakich zasadach itp.) się nie znam, ale wygląda mi jakby on chciał bezpiecznie ominąć to drzewo na poboczu. Tylko, że przed zrobieniem tego dobrze byłoby sprawdzić co jest po prawej stronie..
A co do tego przepuszczenia wozu technicznego. Nie wiem, o co chodzi, ale akurat na tym fragmencie ja nie widzę miejsca, na żadne przepuszczanie innego samochodu. |
Kierowca ewidentnie zagapił się i nie zauważył w porę drzewa. Tyle, że to powinna być osoba przeszkolona, która nie popełnia takich błędów. Rozumiem, że nie można było dopuścić do zderzenia - kierowcy nic by się nie stało, za mała prędkość, ale wtedy samochód mógłby się odbić od drzewa i wpaść prosto między kolarzy. Dziwi mnie tylko, że aż tak mocno szarpnął kierownicą - powinien starać się wcisnąć jak najbardziej w środek pomiędzy kolarzy a drzewo.
A wszystko to skutek pogoni za "najgorętszym ujęciem"... |
...i w zasadzie sam to "najgorętsze ujęcie" stworzył. Szkoda, że kosztem zawodników.
|
|
Ale gość!!!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:53. |