![]() |
Ładny wypał!
:) |
Ilość załączników: 1
|
To dokładne przeciwieństwo Toshiby SD-R5372B
Ona zniszczyła mi z tysiąc płyt i nie było nowego właściciela bo oba egzemplarze padły. |
W starym kompie miałem BENQ 1640 nagrała bezbłędnie pewnie z tysiąc płyt. Pewnie jeszcze nagrywa u nowego właściciela.
|
Cytat:
Ktoś chce kupić? :> sprzedam z drżącą ręką...pozostaje sentyment :) |
@sacd ma rację, BenQ będzie lepszym wyborem, ten LG jest na chip-ie Panasonica, a to nie wróży nic dobrego.
Optymalna prędkość palenia dla BenQ-a, to 6x - 8x. Do testów użyj Nero CD/DVD Speed. Nie kombinuj z płytami, od razu kup Verbatim-y. Powodzenia! :) |
super, widzę, że te superpozytywne recenzje z czasów gdy ją kupowałem są nadal aktualne:) czy moglibyście zatem powiedzieć jak i czym ją jeszcze przetestować, gdyż długo leżała w szafie a po drugie jest podłączana przez mostek usb (lub też ewentualnie przelotke ide->sata) chcę sprawdzić czy wszystko śmiga jak należy, czy nie robi błędów itp.
|
Cytat:
|
Benq DW1640 vs LG GH22NS50
Witam serdecznie,
Pytanie jak wyżej, mam obie wymienione wyżej nagrywarki i trochę cennych danych do wypalenia. Zastanawiam się która lepiej wypala. Nigdy ni robiłem testów bo nie umiem, bardziej przeglądałem z podziwem Wasze recenzje i testy. Jak i czym zrobić jakieś testy? którą polecacie? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:15. |