![]() |
Ja mam same przykre doświadczenia z nielicencjonowanymi i podróbkami, więc odradzam (niektóre gry nie zobaczą tych padów vide Burnout 3). Ale też i wydawać, jak piszesz, 70zł nie ma sensu.
Skoro ten pad, o którym piszesz jest do kupienia używany, do tego jest najtańszy, to go po prostu kup (wygląda to jak krypto-reklama ;)). |
Jaki pad do ps2?Ewentualnie naprawa?
Witam. Ostatnio przestały mi działać 3 przyciski - tylko z lewej strony L1,L2 oraz " do góry" (chyba wiecie o co chodzi :)). Zauważyłem również, że jak się podłącza pada do ps2 to jest tam 9 drucików - u mnie nie ma po prawej stronie środkowego. Ponad to po rozkręceniu pada(patrząc od tyłu, tzn. na ten panel) po prawej stronie odczepiły się te dwa przewody - czerwony i biały - te od tych wibrujących urządzeń. Wibracja nie jest taka dla mnie ważna. Więc pytam się prosto - pad do wyrzucenia? (W sumie mam go już więcej niż 5 lat [pad jest oryginalny kupiony w zestawie ps2+pad]).
Szperałem na allegro i znalazłem kilka aukcji. Wiem, iż najlepszy byłby pad DS2 od Sony - nie żadne chińskie (za przeproszeniem) g***o. Jednak wydać 72 zł + przesyłka za pada do PS2? To co najbardziej zainteresowało mnie : -pad 9.99 zł + przesyłka twin shock 2 nie od sony, - używany pad od Sony za 33 zł +przesyłka - 100% oryginalnyod Sony i nowy za 52 zł +przesyłka. Posiadam również pada apollo gp-3090 i on się bardzo dobrze sprawdza w grach - nawet w tych od EA. Jest z lekka nieporęczny ale można się przyzwyczaić. Widziałem taki nowy na aukcji od 5zł. Jak myślicie? Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08. |