![]() |
Teraz to se reklamuje. :szczerb:
|
Kolejna krypto? Dzisiaj zarejestrowany i na dzień dobry firmę poleca.
Co do tematu, śpię na zwykłym starym, sprężynowym materacu i jest OK. Z tym , że ja nie mam łóżka, tylko taką dziwną konstrukcję, mianowicie jest stała powierzchnia, pod nią schowki a na niej położone deski i materac. |
Oczywiście, że materac musi być twardy. Choć tak, zeby sen był jeszcze wygodny i tak, żeby kręgosłup - niezależnie od pozycji snu - przyjmował prostą pozycję.
|
Ja jak mam okazję na czymś takim giętkim spać to mnie potem wszystko łupie,
kiedyś wszyscy spali na dechach i byli zdrowi, wg mnie jakaś dziwna moda nastała... Plastik też kiedyś był luksusem, a drewno tanie (taka technologia), dziś jest odwrotnie, a plastik wala się wszędzie... |
Cytat:
|
Materac nie ma być twardy, a dopasowujący się do ciała. Wtedy ciało będzie zdrowe, a my szczęśliwi z powodu wygodne snu. Zdecydowanie moim faworytem jest ten producent materaców łysco.
|
Cytat:
|
Nie da się nie wpuścić kotecków do sypialni, bo wyją i drapią, nad formaliną pomyśle, a jeszcze lepiej nad czapką. :D
|
Własnie.
Najpewniej do formaliny go! |
Prościej nie wpuszczać sierściucha do sypialni. :P
|
Jak ktoś ma w domu kotecki, to niech pomyśli o jakiejś pancernej narzucie na materac, takiej na gumki najlepiej, bo mój wygląda tak, a stary nie jest. :]
Załącznik 65862 |
Ja mam ze sprężynami kieszeniowymi i jest baaaardzo wygodny.
|
tylko brak zdjęcia pani i materacu...
|
Pani o ksywie Komfortowa 1989.
Rocznik bardzo dobry :D |
Krypciocha?!
:banned: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:07. |