![]() |
Nie używa się opcji "mc Paste" tylko "PSU Paste". Oczywiście można, ale to mało wygodne i obecnie mało sensowne. Lepiej jest to pakować do kontenera PSU w którym są wszystkie atrybuty folderu/plików, daty i nazwy (przez co nie ma problemu z save'ami w których nazwach są znaki niedozwolone dla FAT16/FAT32).
|
Tak chodziło mi o savy z seri eagames bo gdzieś znalazłem to ze savy trzeba ta 2 opcja kopiować bo jakiś błąd wyskakiwał(i faktycznie mi wyskakiwał), ja ta 2 opcja kopiowałem i było dobrze wszystko
http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PS2MC2PD/strona2.php - tutek do kopiowania. |
O to mi chodzi, bo można też kopiować bez PSU (co w większości przypadków jest złym wyborem).
|
Też bez znaczenia, wszystkie save'y kopiuje się do kontenera PSU ("PSU Paste"/"Wklej *.psu").
|
"przez ulefa"
Może chodzi mu o kopiowanie save'ów a nie gier? |
To ile zajmuje zależy od wersji konsoli, a więc użytego DVDELF.BIN (który może być też zewnętrzny). W wersji 1.8c instalowanej z poziomu PC nie ma tego problemu.
Cytat:
|
UP
Kup gdzieś oryginałke, w media markt czy euro rtv agd Sam free mc bot 1.8 mi zajmuje 2mb - wiem bo wgrywałem go wczoraj i pisało że potrzebuje 2mb miejsca a miałem 1mb i pousuwałem pare starych nie potrzebnych kopi, a te co chciałem zachować skopiowałem przez uLEFA na pena i usunąłem z konsolki:) Tylko jak kopiujesz przez ulefa to gry z serii EAGAMES trzeba jakimś tam specjalnym kopiowaniem robić. Więcej o tym w google znajdziesz. |
"8mb a tyle to trochę za mało na FMCB 1.8"
FMCB zajmuje minimalną ilość miejsca a dodatkowe programy wrzucisz sobie na pendrivea ;) "Co mam zrobić kupić dużą kartę pamięci czy małą ?" kup SONY 8MB koniecznie w jakimś realnym sklepie - na alledrogo sprzedają w 99,99% podróbki nawet jeśli piszą że oryginał. |
karta pamięci do ps2 do FMCB 1.8
Witam !
Chciałem kupić sobie nową kartę pamięci do ps2 , ponieważ chciałem wgrać na niego FMCB 1.8 . Ale mam problem , ponieważ sony produkue tylko i wyłącznie karty 8mb a tyle to trochę za mało na FMCB 1.8 . Ale słyszałem że nie oryginalne karty pamięci są złe i gubią zapisy gier . Co mam zrobić kupić dużą kartę pamięci czy małą ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:23. |