![]() |
To masz jakiegoś pecha ja właśnie przed chwilą wymieniłem u "starszej" pani padniętego po burzy thomsona od neo na modem, za który powiedziałem że zapłaci ok. ~120zł (zgodziła się), ale w końcu stwierdziłem że nie będę naciągać jej na nowy i znalazłem mało używanego TD-W8901G w sumie za 60zł z przesyłką. I na wejściu powiedziałem że nie chcę jej naciągać więc tak zadecydowałem i cieszyła się jak dziecko i jeszcze kolację chciała mi szykować ;)
PS @Berion, a auto connect-a nie próbowałeś? :) |
Tak! Jak padnie coś, to się nowego maka kupuje i pozamiatane! :szczerb:
|
Z OS X sie nigdzie nie lata, bo nie trzeba ;-)...
|
A to nie jest tak, że z OSX to się lata do Geniuse Bar-a (czy jak to się tam zwie)? :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Bylebyś robotę wykonywał dobrze, a resztę ma się gdzieś... zawoła to znowu przyjedziesz. |
U mnie też ostatnio nie działał-koparka pod Działdowem chlasnęła światłowód-ale teraz wiem do kogo uderzaćhttp://www.getsmile.com/emoticons/sm.../f/burnout.gif
|
Nie narzekam jakoś szczególnie, ale też się nie cieszę. Są tacy co płacą nawet za skopiowanie zdjęć z aparatu! Niekiedy tacy ludzie upierają się, że coś tam się popsuło bo skojarzyli sobie akurat to ze mną. Nieraz trudno wytłumaczyć coś komuś kto nie rozumie, nie chce zrozumieć i nie chce słuchać. Ma działać i ch*! I nieważne, że coś jest niemożliwe do zrobienia lub działa inaczej niż sobie to oni wymyślili. Typowe konsumenckie myślenie.
Dlatego z czyjejś głupoty nie powinniśmy się cieszyć. |
Cytat:
|
Ha, to jak za to dostajesz kasę... to niech ma errory. :D
|
Cytat:
Cytat:
|
Pierwszy kupili z Neostrady (swoją drogą to dziwne bo chyba za złotówkę są...), drugi modem po śmierci pierwszego ode mnie - mówiłem żeby tego nie robili, że to bez sensu, że się nie opłaca, że ten też niedługo odejdzie do "krainy wiecznych transferów" itd. Nie, router za drogi...
Wizyty nie są darmowe, więc jakoś szczególnie nie narzekam. Po prostu denerwuje mnie ludzka głupota i to że się pierdołami zajmuję... |
Berionu uczciwy :taktak:
Marketingowego podejscia nie ma :nie: Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
No właśnie dlatego errory (niedziała!) wyskakują, bo stary. :idea:
Nowy jest potrzebny i już. :tak!: A to stare co tam mają to weź popsuj jakoś tak żeby było jeszcze gorzej. :> |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:09. |