![]() |
@Chris996
Obawiam się, że jest odwrotnie. ;) Oba wymienione przeze mnie odtwarzacze niewiele ważą, mają wbudowane kodeki itd. A przy tym nie wyglądają jak z lat 90', zachowując funkcjonalność (wszystko pod ppm). |
VLC też ma wbudowane kodeki...
|
VLC? PotPlayer?
Numer 1 tylko i wyłącznie Media Player Classic HC. Klasyczny interfejs. Wbudowane kodeki i waży zaledwie 33 MB. Reszta playerów daleko w tyle. |
Wie ktoś może co to za skin był do Pot Playera? ;p
http://forum.cdrinfo.pl/attachments/..._potplayer.jpg |
Alternatywą filezilli może być Winscp. :idea:
|
WTW jest dość ubogi i brzydki. W jego miejsce planuję wrzucić faworyzowaną przeze mnie Mirandę. Z tego co kojarzę to BestPlayer używa kodeków systemowych - po za tym po co dublować PotPlayera (to już lepiej dać VLC Player)? Zbędne wydają mi się antywirusy i ich pochodne (folder autorun.inf na pendraku to można sobie samemu zrobić bez potrzeby dodatkowych programów ;)). PhotoFiltre nie znam, zbada się. ;]
Jestem za to za Notepad++ i FileZillą. |
Jestem za WTW i VLC. ;)
Dodatkowo można by dorzucić jakiś manager pobierania plików, lekki edytor tekstu (AbiWord lub [co prawda ma inne przeznaczenie] Notepad++), edytor grafiki rastrowej (GIMP za duży, ale może PhotoFiltre? Darmowy do użytku niekomercyjnego), FileZillę i Panda USB Vaccine. Ale to tylko opcjonalne opcje. ;D |
A mo***380;e WTW i bestplayer?
|
Dorzuciłem screenshoty. ;p
|
Zaktualizowane. A odtwarzacz super, znacznie szybszy od KM Playera i jak wyczytałem to jego nieoficjalna gałąź.
W przyszłości pomyślę nad Operą i Mirandą. Ewentualnie jeszcze Rainmeter i Rocketdock. Ale to w przyszłości. ;] |
Cytat:
|
Najlepszy uTorrent wg. mnie to 2.2.1 reszta jakoś słabiej ciągnie i wypycha dane przynajmniej u mnie ;)
|
Myślałem o VLC Playerze, ale zbadam i PotPlayera. O jego istnieniu dowiaduje się od Ciebie. ;)
- - - Do oficjalnego downloadu na pewno nie trafi. Diabli wiedzą czy nie łamię gdzieś którejś licencji. |
Co ja tam miałem... Do Bartezu i na cedeerinfowego eftepu wrzucić ;)
|
zamień KMPlayer na PotPlayer ;) moim zdaniem dużo lepszy i szybciej działa;]
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:48. |