![]() |
Do wypalania audio lepszy Plextor czy Teac ???
Chce kupic nagrywarke. Mysle o PLEXTOR 2410A lub TEAC 524E. Jaka wybrac? wspomne tylko ze bedzie ona sluzyla w zastosowaniach domowych ale szczegolnie zalezy mi na dobrej jakosci nagrywaniu plytek audio, bo w wiekszosci takie bede nagrywal. a moze dolozyc ciut i wybrac TEACA 540E ?
|
Użyj opcji:szukaj, ew. FAQ na stronie głównej.:P
|
jezeli nie bedziesz przegrywał płyt zabezpieczonych SF to polecam teac a najlepiej 540e
|
Plextor zawsze uchodził za specjalistę w dziedzinie jakości Audio.
Pozdrawiam |
Ja polecam Plextora nie tylko ze wzgledu na Audio... 8)
|
Ja polecam zdecydowanie Plextora (no chyba, że masz mało kasy). Kopiuje b.dużo zabezpieczeń, lepsza jakość, dłuższy okres gwarancji.;)
|
Najlepszym rozwiązaniem będzie Plextor, co do jakości płyt audio nie mam zastrzeżeń
|
Cytat:
|
hmm no wlasnie bo TEAC ma chyba lepsza i szybsza korekcje bledow, w sumie to TEAC jedna z firm audiofilskich ktora robi dobry sprzet audio,ale i tak mam CD marantza ;)
|
chwalidupa...:P
|
Cytat:
|
Nie wiem dlaczego tak sie jaracie ta gwarancja??
Ze Plex ma na 10lat a XXX ma na 1000 lat =PP Po co komu taka gwarancja?? Na 2 lata to MAX!! Technologia idzie na przod... To co teraz jest QL (np: 40x Plex) to za 2 lata bedzie kupa zlomu... Nie warta 100zl :( bo juz beda 100x ;) ;) ;) Albo wymysla jakies nowe zabezpieczenie CD czego dzisiejsze nagrywarki za h*ja nie rusza... Wiec nie wiem czy ma sens kupywanie bardzo dobrego (czyt. drogiego) sprzetu za 600-800zl z gwarancja na 10lat i kupa softu itd.. skoro za 2 lata gora trzeba bedzie wymienic, na cos szybszego lepszego... Dla mnie to wywalenie forsy w bloto... ale to tylko moje zdanie... |
Cytat:
Tak wiec wg. mnie jset sens wylozyc troche wiecej pieniazkow, ale to tylko moje zdanie. |
co to w ogole za pytanie?
Plextor
ale dobrze by bylo aby byl to model z pierwszych serii pozniejsze (te ostatnie x24) mialy troszke przyblokowane ciecie safediska, ale i tak spoko (zadko tnie sie oryginalne plytki, raczej kopie z pozostalosciami SD [na z obrazow z sieci]) wiec Plextor, naprawde ze***isty sprzet |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:01. |