![]() |
Cytat:
|
a dziala to mniej wiecej tak ze program nagrywajacy w momencie wykrycia niebezpiecznie niskiego poziomu bufora nagrywarki i przewidujac jego oproznienie przerywa nagrywanie a w miejscu gdzie skonczyl stawia (wypala) niewielka sygnaturke pozwlajaca rozpoczac nagrywanie od tego wlasnie miejsca - mnie sie burnproof uruchomil 3 razy - czyli malo jak na ilosc plyt jaka wypalilem (1000+) ale zawsze to 3 zeta do przodu
nie wiem jak to wplywa na dane audio - bo komputerowe pozostaja nieznieksztalcone (chyba korekcja bledow eliminuje te dziwactwa...) |
Dodatkowo Smart-X obsługuje wyższą jakość lub prędkość ekstrakcji ścieżek audio, ma także funkcję optymalizacji zapisu na danym nośniku (czytaj: prędkość).
|
Są to odmiany Burnproofa(nazwa zastrzeżona),więc inne firmy musialy nazwać inaczej!!!
Ogólnie jest to system zabezpieczający przed zniszczeniem plyty podzczas kopiowania-ochrona przed opróżnieniem bufora nagrywarki(bufor underrun) |
Drobnę pytanie
Mam małę pytanie.
Czy był by ktoś tak miłi i odpowiedział mi na nie - z góry dziękuję. Na czym polega system ochrony zapisu - SmartBurn i Smart-x? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:46. |