![]() |
Witam
Ja mam podobne pytanie, tyle że chciałbym kupić nagrywarkę zarówno do xboxa jak i LabelTag. Ciężko jest teraz dostać napęd iHAs624_B, ale gdzieś widziałem informację, że da się właśnie przerobić tego PLEXTOR'a, zachowując jego wszystkie funkcje ( to jest chyba to samo co iHAs624 ) ale pytanie czy nagrywarka ta będzie chodzić jako wersja iHAs624_B, która ma również labelTag. Szukałem informacji na ten temat ale nie znalazłem jednoznacznej konkretnej odpowiedzi czy warto. Może jest tak, że do samego tytułowego PLEXTOR'a da się dograć iXtreme burnery i inne potrzebne flashe zachowując jego wszystkie funkcje? Proszę Was o odpowiedź i naprowadzenie przy zakupie, którego chciałbym dokonać na początku tego tygodnia ;) |
>>KLIK<< :czytaj:
|
podobno tak, ale to profanacja.
ja kupie litka :P |
Plextor PX-L890SA crossflash
Witam posiadam palnik Plextor PX-L890SA z układem Mediatek MT1839LN i jako że wyszło coś takiego jak XGD3 (zabezpieczenie przy X360). Potrzebna mi będzie nagrywarka z serii IHAS aby nagrywać kopie XGD3. I tu moje pytanie czy da się z niego zrobić litka z serii ihas?? Jak tak to prosiłbym o jakieś informacje.
Pozdrawiam :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:27. |