![]() |
Cytat:
i nigdy się na nich nie zawiodłem verby są po prostu popularne i z tego powodu często podrabiane Cytat:
|
Jeżeli " TY " DVD -to tylko i wyłącznie z tłoczni JVC-reszta to straszna loteria:ysz:
|
Cytat:
|
Cytat:
jeśli ma ktoś dostęp do starej dostawy to można kupować , nową już przy krawędzi palcem można wyczuć że coś nie teges :sciana: co do verbatima to w okolicznych sklepach też maja jakiś szajs, a w wielu w ogóle już nie prowadzą bo nikt nie kupuje pozostaje dobry i sprawdzony e-sklep ja sie zastanawiam jeszcze nad jakimś JVC albo maxwellami |
Z tym że ostatnio bodajże @jou pokazał jakieś badziewne płyty Verbatim od TY.
A Sony zeszły na psy. Więc nigdy nie ma pewności... |
prawie ;) to są tematy jak rzeka :)
|
Cytat:
to teraz już wszystko jasne? |
nie rozumiem tego postu;) ????
|
alles firm z nadruku czasem jest tak naprawdę TY :)
tak to bywa... tylko że przy brandach typu tdk, sony, plextor, verbatim & UVA masz TY pierwszego sortu... |
Zgadzam się,masz w 100% rację,ale kupuję płytki ze znanego sklepu,i nie wierzę aby koleś mnie chciał oszukać ;)chociaż dziś to wszystko możliwe-pozdrawiam.
|
@czaro80
nie patrz na nadruk tylko kto zrobił resztę pod nadrukiem :) mnie tam rybka jaki brand na naklejce, ważne co pokaże soft do identyfikacji... |
Używam tylko płyt Sony.
|
Cytat:
@sobrus a co do dyskusji o prędkości to mój stary rotel nie lubi szybciej niż 8x a stareńkiemu soniakowi i jeszcze starszemu sansui jest to zupełnie obojętne) |
Zmieniłem program wywaliłem Nerosa,zainstalowałem Ashampoo i na obu nagrywarkach jest dobrze:) Do wypalania nie używam mp3 tylko WAV, chociaż ostatnio myślę o FLAC :)
|
zmieniłem nagrywarke na LG i każda płyta idzie bez problemu , dziękuję i pozdrawiam .
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:18. |