![]() |
Obawiam się że nawet do deaktywacji musze mieć możliwość zalogować się ;)
Mam jeszcze jedno podejrzenie dlaczego zablokowali konto - pare dni temu skorzystalem z fb z komórki przeglądarką UCWEB. UCWEB podobnie jak Opera Mini przekierowuje ruch przez serwer proxy, który nie jest w Polsce. To mogło wydać się im podejrzane, choć ta przeglądarka ma wbudowaną obsługę fb i dziwne by było, żeby od tego blokowali. Ciekawe co odpiszą, jeżeli odpiszą... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Konto wtedy znika (to nie jest deaktywacja), ale to FB więc trzeba brać poprawkę na to, że tam prawdopodobnie nic nigdy nie znika i Twoje konto i tak zostanie, tylko ukryte. |
Podałem numer telefonu, ale SMS nie przychodzi.
Będę ich nękać mailowo, jeżeli na maile ktoś odpowie? Znacie moze adres na który można pisać w takich sytuacjach? Wysyłanie skanu dowodu jest wykluczone. Tym bardziej, że nie zrobiłem nic złego i nie rozumiem dlaczego mnie zablokowali. Ale widze, że w razie czego nie mam żadnych praw, bo oni pewnie nie muszą się z niczego tłumaczyć. Zablokowali to zablokowali, słowa wyjaśnienia nie dostałem. Więc zrywam z tym gównem najszybciej jak sie da i zalecam to samo. Dobrze że i tak nie byłem zbyt aktywny. Muszę powalczyć o możliwość usunięcia mojego konta. |
To nie wiedziałeś? :P Z mailem jest tak samo. Podejrzewam, że z jutubem też.
|
Problem z kontem na facebooku
KURRR
mam problem z facebookiem konto zostało zablokowane za (jak podejrzewam) wklejenie linka do kodu C# w prywatnych wiadomosciach (pomoc edukacyjna dla znajomego). Bez ostrzeżenia. i teraz nie chce mnie wpuścić zanim nie podam im mojego numeru telefonu (!!!). Nie ma gadania, wszystko poblokowane dopóki nie podam im komórki, żadnej innej opcji. Telefon albo goodbye. Ktoś z zna maila do pomocy technicznej? Nie widze żadnej możliwości kontaktu z nimi, "zgłoś bład" odsyła mnie do FAQ, k***a nieomylni? Nie ma supportu? Chyba bede musial kupic jakis starter za 5zł i użyć go do weryfikacji :sciana: Poważnie rozważam usuniecie konta, takie usługi mogą sobie bez przeproszenia w dupę wsadzić. To jest wymuszanie podawania prywatnych danych. Najpierw jednak i tak musze je odblokować, bo dostępu do opcji usuniecia też nie mam. edit: znalazłem formularz kontaktowy. Inna forma odblokowania to przełanie im skanu dowodu osobistego (!!!!!!!!!). no comment |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:17. |