![]() |
PS3 - Urządzenia bluetooth [Problem]
Ostatnio zakupiłem PS3 Slim ;) Ale żeby nie było zbyt kolorowo to się zaczynają schody. Posiadam zestaw słuchawkowy pod bluetootha - Nokia BH-503. I tak sobie pomyślałem że mógłbym na nim grać po sieci... no i właśnie. Wchodząc w Szukanie Akcesoriów Bluetooth, gdy ustawiam słuchawki w trybie gotowości, i zaczynam szukać urządzeń bluetooth na PS3. To konsola szuka, i szuka... Nie wyświetla żadnego komunikatu że nie może znaleźć urządzenia, tylko szuka. Dodam że telefon bezproblemowo nawiązuje pracę z tym urządzeniem. Czyżbym został wydymany przez sony i PS3 współpracuje tylko z "urządzeniami dedykowanymi PS3"? Czy idzie ten problem jakoś rozwiązać? Ech... i ta przeglądarka na ps3 nie obsługująca skryptów... Znów zostałem(zostaliśmy?) wydymani przez sony?
|
Mi za to znajduje, ale po wpisaniu kodu i tak nie mam w nich dźwięku. :P Nie wszystkie są kompatybilne, a te które są to trzeszczą.
Przeglądarka w PS3 z tego co pamiętam obsługuje js, nawet jakieś stare flashe, ale nie powiem żeby to było wygodne i nie polecam jej używać bo konsola zapisuje wszystko co tam wpisywałeś i jakie strony przeglądałeś. Nie da się chyba tego wyczyścić na OFW. |
Cytat:
|
Moj Plantronics smigal swego czasu bez problemu, a to najzwyklejsza sluchawka dla telefonow, w ogole nie dedykowana PS 3.
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:02. |