![]() |
Cytat:
ale fakt wystarczy dbać i problem znika :D |
Prościej i taniej jest szanować płyty. ;]
Jeśli chodzi o konsole to zależy w jakim stanie jest napęd i jak są to głębokie rysy. Porysowana gra, która dziś odczytuje np. X360 za kilka lat może się już gdzieś zawiesić. |
Co w tym dziwnego... za regeneracje zapłaciłem niecałe 200 zl, a wartość kolekcji grubo przekracza 1000zl, do tego 6 gier na konsole ktore w sklepie kosztuja prawie stowke...
|
Cytat:
IMHO - to tak ewidentnie, jak dla mnie, wyrzucenie pieniędzy w błoto, ze aż się zadziwiłem. -i tak, musisz sprawdzić wszystkie płyty. I, moim zdaniem, liczyć się z tym, ze za chwile przestana działać. Naprawdę, serio, regenerowałeś płyty!!?? Po co i dlaczego??? |
Płyty po regeneracji
Witam,
Pewna firma zregenerowała dla mnie kilka płyt pod XBOX 360 i kolekcja audio dla mojego taty. Płyty wyglądają dobrze, ale na niektórych wciąż widać zarysowania. Czy jest jakiś program który mi sprawdzi czy audo bedzie zacinać przy odtwarzaniu czy musze na szybko przesłuchać ponad 30 płyt. To samo z XBOX, czy moge jakoś sprawdzić czy płyta sie zatnie w dalszych etapach gry, bo startuje elegancko. Dzieki za odpowiedz, pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:11. |