![]() |
|
Mogą zostać ;)
|
o! tak niewiele a wszystko mi wyjasnilo hehe:) Dzieki wielkie:) czyli nic sie nie stanie instalujac oryginalnego na tym co mam teraz tak? te programy jak menager czy ftp moga zostac czy jakos je usunac przed ta "operacja" ? :)
|
OFW - oryginalny firmware
CFW - zmodyfikowany firmware Tak dla przypomnienia ;) Wgraj najpierw OFW 3.55 a później CFW 3.55. Polecam reBug'a lub kmeaw. |
To prosze jeszcze o podpowiedz jak chce z mojego 3.41 zrobic to 3.55 to wystarczy ze wrzuce na pendriva OFW 3.55 i go zainstaluje tak? czy najpierw mam wgrac oryginalny soft 3.55 i potem dopiero OFW? jest moze jakis dokladny poradnik dla "zielonych" jak to zrobic? :P zebym czegos nie popsul bo tego nie chce :) i ten CFW tez sie instaluje z pendriva wrzucajac w jakis folder tak?
|
Nadal są i będą to wybrane gry dla 3.60+, a nie wszystkie. A z HDD tak, masz rację, po wgraniu bodajże update'u 2.2 do tego ichniego CFW.
O CFW 4.00 lub wyższym napisałem w poście nr.4. ;] |
Cytat:
KaKaRoToKs nie zapowiedział że zrobi CFW, on zapowiedział że da nam możliwość instalowania plików pkg :) |
Tylko nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że już trzykrotnie, w tym dwa razy przez Ciebie. ;P
|
Ale to nie Ty zakladales ten temat ;-). Uswiadamiam uzytkownika...
|
Przez 15 lat żyłem bez online, więc kolejne 15 też mogę. Więcej, w ogóle mi nie jest to jakoś bardzo potrzebne w konsolach. Kwestia priorytetów. W gry typowo online jak np. FPSy (BF, CoD, Killzone, Halo) w ogóle nie gram. Powiem nawet, że sieć w konsolach przyniosła więcej szkód niż pożytku, m.in wszystkie wady grania na PC.
|
...i zapomnij o online ;-)!
|
Napisałem przecież, że jeśli nie masz żadnych danych, które chcesz zachować jak np. Trofea to po prostu sformatuj dysk.
Cytat:
2. wgraj jakiś CFW 3.55 |
nie mam zadnych osiagniec zapisanych takze tu problemu nie ma nic nie musze zostawiac...a nie mozna po prostu zrobic formata dysku i z glowy bedzie? czy mam robic tak jak napisane bylo wyzej?:) chociaz z drugiej strony troche mi szkoda to zrobic dla jednej gry:P moze sie wiec zdecyduje na tego 3,55 mimo ze nadal nie wiem jak to zaktualizowac:D jest jakis poradnik dla zielonych jak to zrobic??
|
Nie są to "pirackie przeróbki". Napisałem, że nie zagra online, a trofea można sobie nagrać na pendraka, pewniej niż je wysyłać w świat nie wiadomo dokąd i na jak długo. ;)
|
Tylko pamietac nalezy, ze po pirackich przerobkach nie zagra OnLine i nie zsynchronizuje trofeow...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:02. |