![]() |
Napiszę post pod postem żeby temat się odświeżył.
Co sądzicie o tej wypalarce, w sumie z designu bardzo pasuje mi do reszty zestawu, ale nie o sam wygląd tutaj chodzi. pl.asus.com/Optical_Storage/External_Slim_Bluray_Drive/SBW06C1SU/#overview |
Poszukam czegoś i jak coś wybiorę to wrócę z pytaniem.
|
Pomyśl co z działaniem najpierw jednak. :haha:
|
Pisales ze to do Mini PC. Jesli ma isc pod telewizor, to pomysl co z designem... Kolejna skrzynka (i to na ogol w szpetnej chinskiej obudowie z masa logotypow na przodzie tacki) psuje jakakolwiek przyjemnosc plynaca ze spojrzenia na stolik w salonie...
|
litek jakis 112 czy jakos tak
|
W sumie nie myślałem o kieszeni i normalnym napędzie. W takim razie jaki napęd wewnętrzne 3,5 cala jest godzien polecenia?
|
a nie myślałeś o zwykłym napędzie wewnętrznym plus kieszeń? bo slim [mam rozumieć to taki jak w laptopie?]
mocno Cie ogranicza,nie wiem jak z bluray ale z dvd jest tak ze napedy slim nie ciesza sie dobra renoma skoro u Ciebie będzie on służył do wypalania danych i filmów to może warto zainwestować w sprawdzony napęd plus kieszeń? nie chce być 'zły wróż Tadeusz' ale żebyś nie kupił slima a do mniej niż roku zaczną się problemy :taktak: |
Jak jeszcze uzywalem napedu tomialem Pioneer DVR-A09. Dziala do dzis u kumpla, takze polecam :-)! Choc dla estetyki warto byloby poszukac czegos typu slot-in.
|
Sony Optiarc BD-5740H - warto, nie warto...?
Witam. Chcę zakupić nagrywarkę blu-ray do swojego minipc. Potrzebuję napędu typu slim, ponieważ taki tylko wchodzi. Wybór napędów mały. Co sądzicie o wyborze modelu Sony Optiarc BD-5740H?
Zaznaczam iż napęd będzie służył głównie do wypalania filmów oraz danych. Rzadziej do odczytu. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:46. |