![]() |
EuroPlus Millenium 9CD
Udało się komu¶ zgrać t± płytkę z oryginału próbowałem już kilka razy Clonem, BW i nic mam now± nagrywarke LiteOn kopiowałem płytę z chanelami i nic płyta jak nie chodziła tak nie chodzi, crak którego znalazłem też nie działa. Czyżby wreszcie komu¶ udało się dobrze zabezpieczyć płytę ???
|
Umiem CZYTAC przeczytałem wszystkie nie tylko na w tym serwisie ale i wielu innych Te triki działaj± tylko ze zwykł± wersj± Euro ++
tez 9CD ale nie Millenium przynajmniej nie z egzemplarzem który posiadam poprzedni± wersje kopiowałem bez problemu tylko ze poprzednia wersja nie za bardzo chodzi pod XP |
Ja nie wiem czym to jest zabezpieczone, sprawdĽ w ClonyXXL. S±dzę, że gdy ustawisz w CloneCD odczyt subkanałów, nie naprawiaj danych subkanałowych, DAO-RAW, AWS, to płyta powinna działać (wykonuj próby na CD-RW). Najlepiej w profilu wybierz GameCD.
|
Securom zwolnij odczyt i zapis na 8x
Co do XP do zastanawia mnie napis na pudełku "system operacyjny Windows 95/98". Może po prostu ten interfejs nie jest obsługiwany poprawnie przez XP. Pisałem do pomocy technicznej jednak nie dostałem odpowiedzi. |
Cytat:
|
a mi nie dziala pod win2k
jak wybiore lekcje to pojawia sie tylko szary prostokat i dupa, poradziles sobie z tym |
Cytat:
|
Ztego co wiema a otrzymałem odpowiedz od YDP (niewiem nawet jak bo nie posiadam orginału!! hahah) to jet problem z niektórymi napędam tzn. szczególnie z DVD maj± problem pod XP z uruchamianiem pakietu Euro. Poza tym tylko poszczególne wersje różni± sie tylko płytk± setapu poza dodanymi poziomami oyczywista.Ja skopiowałem Clonem pierwsza jako Game a następne jako multimedia (lub odwrotnie nie pamiętam , ale cdrw i sprawdz) i u mnie działa 8 płytek. GDy odwrotnie multimedia /game też miałem szare okienka i... nie działało.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:47. |