![]() |
Pliki Mod
Witam Posiadam Kamerę Panasonic SDR-H40 mam zajęte na niej około 36 GB
normalnie wszystko zgrałem na Komputer cały Folder z Filmami, a teraz chciał bym nagrać Je na DVD. Próbowałem na DVD+R ale nie dało rady, Więc kupiłem DVD-R Też nick ;/ używam Programu Nero8 Jak mam to zrobić bez konvertowania plików ???? Proszę o napisanie Mi krok po kroku Co mam zrobić abym mógł nagrać Je na DVD, Dodam że zmarnowałem już 7 płyt i nie chce więcej. Więc proszę o naprawde Dobre Rozwiązania :) Z góry Dziękuje Wariato |
Nagrać jako dane - jak rozumiem, mieszczą się na DVD, przynajmniej część, więc będziesz potrzebował kilku płyt.
Jeśli chcesz aby odtwarzacz widział te filmy z tej płyty to musisz zmienić format tych plików (chyba, że to jakiś standardowy kontener ze standardowymi kodekami i tylko nazwą rozszerzenia zmienioną na *.mod). |
Własnie nie probowałem zmienić na AVI, DIVX, MPEG. i znajduje filmy ale gdy próbuje je Włączyć nic nie działa ;/
|
Plik *.mod odtwarza XMPlay
Konwertować można -MOD Video Converter. Plikom *.mod towarzysza pliki *.moi. (na ogol są "puste"). Prosta podmiana rozszerzenia nic nie daje. |
videocam suite 3.5
Potrzebuje tego Programu :)) |
|
NIe :)
|
Wariato ???
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:34. |