![]() |
Ilość załączników: 1
MILAN MT-1207 smiga bez problemowo zakupiona w TESCO ok.50zł
Ma kabel na USB+przesciówka do PC Na pewno zadnej bezprzewodowej nie kupuj bo nie zadziała. A jak do XMB to mozesz orginal mini-->http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...Moo9niQQP6q-RP |
Apple Wireless Keyboard po sparowaniu dziala - sprawdzone.
|
Ja używam Logitech Deluxe 250 i bardzo sobie chwalę (wytrzymała już kilka lat intensywnego, wielogodzinnego ************ w klawisze :D).
Działa z PS3, a przynajmniej z domyślnym bootloaderem i LBP. |
swego czasu petitboot nie reagowal na moja klawire od MS :szczerb:
co kupic, zeby byc pewnym ze zadziala z ps3? z drugiej strony w XMB nie sprawdzalem k***a |
Owszem powinien wykryć (nie wszystkie urządzenia na USB są widziane, również i HID).
Oczywiście gry klawiatur nie obsługują (bodajże tylko kilka tytułów dostało support klawiatury) - w sensie nie zamiast SI/DS3. Klawiatura ułatwia wpisywanie tekstu (OSK jest na dłuższa metę uciążliwe) w przeglądarce internetowej, czacie, prywatnych wiadomościach, w niektórych grach do porozumiewania się jak np. w LBP/LBP2. Można nią też śmigać po XMB. |
Klawiatura USB pod PS3
Mam pytanie.Za jakiś czas z kumplami urządzimy granie na PS3 i któryś zaproponował że przywiezie klawiaturę USB.I tutaj się rodzi problem - czy OFW 4.00 wykryję to urządzenie ? (i czy w ogóle kiedyś była taka opcja w którymś sofcie)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:53. |