![]() |
Easy CD-DA Extractor
Witam
Mam orginalną płytę Audio CD jest to 10 nagrań np. Track01.cda, Track02.cda itp. Jak otwieram to w Winampie to wyświetla nazwy plików pokazuje tytuły np. Wykonawca - Penguin Readers Audio Cd Level 3 - Tytuł - Chapter 1 Billy's Story:Family Life Jak przekopiować na dysk te utwory programem Easy CD-DA Extractor lub innym tylko tak żeby przekopiowało również informacje te które pokazuje Winamp? |
Darmowy CDex + pobranie informacji o tytułach z internetowej bazy CDDB lub CDtext-u wypalonego na płycie ewentualnie ręczna edycja nazw lub ID utworów...
|
dołączę się do tematu. Bo jego nazwa jest bardzo ogólna.
zacząłem swoja przygodę z EAC i wyczytałem że cbr jest lepsze od vbr pod względem jakości.na tej streonie http://www.zak.lodz.pl/download/eac_...al.html#profil znalażłem informacje jaką komendę wpisać dla najlepszej jakości cbr. Niestety te znaczniki nie są obsługiwane przez najnowszego eac'a . chciał bym prosić o podanie jakich komend używacie dla najlepszej jakości- rozmiar pliku nie ma znaczenia. |
jednak znalazłem odpowiedź, czy według was te ustawiania są optymalne ? oczywiście wiadomo ogg można dać nawet do 10, a flac 8, chodzi mi jednak raczej o jakieś dodatkowe parametry.
Kod:
mp3 320 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:03. |