![]() |
Są adaptery:
microSD -> Memory Stick memory Stick M2 -> memory Stick Sam jak już wspomniałem używałem Photofasta - Adapter 2 x microSD -> Memory stick. |
A istnieją może adaptery SD dla memory sticka lub przynajmiej dla micro m2?
|
Ja używałem kart 32GB (gwoli ścisłości - 2x16GB micro sd + adapter photofast). Wsio śmigało bez zarzutu :)
|
U mnie bez problemu działa 16GB Sandisk Micro M2 + Adapter, ciekawe czy kiedyś 512 GB podejdzie?
|
To jest kwestia fw, kiedyś obsługiwały karty do 8GB, potem 16GB, a jak jest teraz to nie wiem.
Do gier, wybieraj karty z odczytem około 20MB/s lub więcej. |
|
A wracając do tej karty 32 gb , będzie ona odczytywana przez psp ?
|
Ja mialem jedna 8 GB i wystarczyla - trzymalem tam save'y, jakis jeden film na podroz i sporo muzyki, zanim przesiadlem sie na iPoda...
|
Przepraszam , postaram sie poprawic .
A tak wogóle to lepiej jest miec jedną duzą karte 32gb czy tez pare małych powiedzmy po 4gb ? Prosze o sensowne odpowiedzi , w poniedziałek będe juz w polsce i zamierzam kupic psp , na x-kom cena wynosi ok 400 zł , co o niej sądzicie? nie moge podac linka , gdyz mam za mało postów:D |
Obsluguje wieksze, mialem 8 GB w swoim. Nazwy tematow, tak jak i zdania, rozpoczynamy z duzych liter.
|
Pamiec do PSP
na allegro sa karty pamieci do psp , dochodzace do 32 gb , ale wyczytałem na innym forum , iz psp wyczytuje max 4gb pamięci... jaki tu sens???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:19. |