![]() |
duke nukem 3d
|
arma 3 :D polecam!
|
Polecam Heroes & Generals albo Brothers in Arms.
|
Nie da się ukryć. Choć z drugiej strony, mądrze używana do odstresowania się/rozrywki konsola może być inwestycją, choćby w dobre samopoczucie ;)
|
Cytat:
"Inwestycja to wydatki przedsiębiorstw na dobra, które mogą być użyte do produkcji innych dóbr i usług. Jest to tzw. "efekt korzyści odroczonych w czasie"." |
Bioshock 2
|
W przypadku GTA V różnie może być z tym traceniem ;) Jeśli powtórzy się sytuacja z poprzedniej części, to przynajmniej przez ~pierwszy rok taniej będzie kupić ową konsolę, niż upgrade'ować komputer. Może być tak, ze ponownie wersja PC będzie zabugowana i w dodatku nie da się w nią płynnie zagrać przy pomocy żadnego innego sprzętu jak tylko aktualny high-end. A obecnie kupno zestawu z wyższej półki to ok 1.5x tyle, co next-genowej konsoli.
|
Cytat:
|
...w nowe gta, ale najpierw muszę zainwestować w konsolę... :P
|
Red Orchestra: Ostfront 41-45
Day of Defeat: Source Hidden and Dangerous 2 |
CS 1.6 jest nieśmiertelny.
|
Jeżeli chodzi o FPSy to rzeczywiście ciężko.Ostatnio grałem w Battlefield1942 heh. Jak lubisz RTS to np. ja sobie pykam w Company of Heroes . No i teraz wyszła dwójeczka , także niezła .
|
Pytanie tylko czy to musi być stosunkowo nowa gra... CoD World at war, to z ostatnich prawdziwych callów... Coś starszego no to napewno Vietcong, chociaż osobiście preferuje Europejskie kampanie II WW. Brothers In Arms. Więcej grzechów nie pamiętam.
|
WoT jest fajny do momentu gdy zacznie cie wkur *****izm innych graczy i OP tanki.
|
Ja tam nie wiem osobiście bardzo lubię WOT-a, a do tego dorzuciłbym jeszcze War Thunder
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:14. |