![]() |
pograłbym sobie w gre...
Witam!
Jakoś tak mnie wzięło żeby pograć sobie w jakąś grę. Nie jakąś, a mianowicie w stylu gier jakie kiedyś uwielbialem czyli Medal Of Honor (II wojna Światowa), Call Of Duty, Return To Castle Wolfenstein. Co nowego na rynku gier opartych o druga wojnę światową. Co polecacie? |
Tąb rajder! :szczerb:
|
Dziś o WW2 ciezko - nawet wszystkie Battlefieldy i inne Call of Duty ewoluowaly w strone modnego "Pi Em Si" i najemnikow obladowanych nowoczesnym sprzetem...
|
A to coś nowego, opartego na Powstaniu Warszawskim, czy jakoś tak? :hmm:
Wyszło to w ogóle, czy nie? A jak wyszło, to warte coś? :zawstydz: |
Jeszcze nie wyszło i zapowiada się na raczej słaby tytuł.
|
Bedizemy grac Szycem? :szczerb:
|
Może Commandos: Strike Force ?
|
word of tank, ta gra się chyba kazdemu podoba
|
Bladzisz synu, bladzisz...
|
Grauem w gre fullHD z bajerami, musiałem okno otworzyć, bo się gorąco zrobiło. :szczerb:
|
Ja tam nie wiem osobiście bardzo lubię WOT-a, a do tego dorzuciłbym jeszcze War Thunder
|
WoT jest fajny do momentu gdy zacznie cie wkur *****izm innych graczy i OP tanki.
|
Pytanie tylko czy to musi być stosunkowo nowa gra... CoD World at war, to z ostatnich prawdziwych callów... Coś starszego no to napewno Vietcong, chociaż osobiście preferuje Europejskie kampanie II WW. Brothers In Arms. Więcej grzechów nie pamiętam.
|
Jeżeli chodzi o FPSy to rzeczywiście ciężko.Ostatnio grałem w Battlefield1942 heh. Jak lubisz RTS to np. ja sobie pykam w Company of Heroes . No i teraz wyszła dwójeczka , także niezła .
|
CS 1.6 jest nieśmiertelny.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:57. |