![]() |
Pomóżcie biednej kobiecie ;-)
Jak zmusic LiteOn 24102B do nagrywania z predkością X4 ? Czy ktoś może mi pomóc ? Nie będę robiła wywodów po co mi to, bo i tak wiadomo że chodzi o CD Audio. Sama sobie nie poradzę...
|
nero
Po naciśnięciu nagraj masz do wyboru prędkość.
|
Niezupełnie tak to wygląda - Nero nie udostępni przy tym modelu prędkości nagrywania niższej niż 8X. Z tego co wiem nie da się jej (nagrywary) zmusić do palenia z taką prędkością, przynajmniej w tym sofcie. Juz co najmniej raz ten problem był tu rozpatrywany ale o ile pamiętam nic konstruktywnego nie udało się wymyśleć. Mam ta samą nagrywarę i palę audio 8X i nie ma problemów więc chyba śmiało możesz też tak zrobić, no chyba że Bozia obdarzyła Cię słuchem absolutnym (tj ja na dość dobrym jakościowo sprzęcię grającym nie słyszę żadnych zniekształceń, tyle, że ja słucham głównie metalu więc...;-) ) Słyszałem, że w programie WinonCD można tą nagrywarę zmusić do palenia X4 ale nie wiem na pewno bo nie próbowalem.
|
Można zmusić, ale płyta audio posiada wiele błędów i np. nic nie słychać, albo same trzaski, albo ze 2 utwory słychać z iluś tam. Chyba że nagrywasz na płytach RW to wtedy nie ma problemu. Możesz wtedy nagrywać nawet 2x.
|
Re: Pomóżcie biednej kobiecie ;-)
Cytat:
nie wiem czy to zadziala ale mysle ze powinno sie jakos dac |
Cytat:
|
Ej, a moze znajdzie sie jakis mlody, zdolny programista i sam pogrzebie w tym biosie, co ? ;-))) Jest tu taki ? ;-)
|
Cytat:
masakra jakby to bylo takie latwe to co chwile wychodzilyby jakies poprawione biosy do grzebania potrzebnybylby kod zrodlowy biosu, bez tego to mozna predzej napsuc |
Hehehehehehe
Seba997, mam rozumieć że pokryjesz koszty sprzętu do testów na naszych nowych biosach ;).
|
Chłopcy, to było pytanie retoryczne ;-))))
|
Cytat:
|
Re: Re: Pomóżcie biednej kobiecie ;-)
Cytat:
|
Re: Re: Re: Pomóżcie biednej kobiecie ;-)
Cytat:
|
Domonika - daj sobie spokoj.X8 to zupelnie dobra i gwarantujaca dobra jakosc audio predkosc nagrywania. Przekonanie,ze x2 lub x4 jest tak samo stereotypowe jak to , ze wiejskie powietrze jest zdrowsze od miejskiego
|
... słuchaj Dominika bgn'a, powietrze wiejskie jest zdrowsze od miejskiego (szczególnie gdy w pobliżu jest Bacutil :o :o :o ).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:43. |