![]() |
Losowanie darmowego iPada 3
tak, wiem, ze nie ma iPada 3, ale przynajmniej kazdy wie o ktorego chodzi ;)
teraz glosujemy na Demka! klikajac w ten link dajsz mi glos i otrzymujesz mozliwosc zarejestrowania sie do losowania kazdy potrzebuje 2 glosow, by wejsc do losowania, no i konta na FaceBook lub Twitter ilosc glosow nie jest wazna! trzebe tylko spelnic te minimum 2 nowe kliki i to wsio :) po uzyskaniu dwoch glosow moj link znika i daje tu nastepnego, ktory sie do zabawy przylaczy jak ta osoba bedzie miala dwa, to zastepuje ja kolejna decyduje kolejnosc postow z wlasnym, unikalnym linkiem w tym temacie edit: co sie wlasnie stalo - podmienilem moj link na Demka! loterie zorganizowalo MyMemory |
nic nie rozumiem, ale klikłem.
|
Kliknalem, ale chyba na niewiele sie to zdalo, bo nie mam konta na FB.
Zycze powodzenia w zdobyciu Nowego iPada :-)! |
|
nio, trzeba miec FB
Demek - klikniete :) |
Nie mam FB :(
|
Też nie mam, ale nie wiem, dlaczego ma to być powód do smutku ;)
Choć przyznam szczerze, że gdyby za założenie konta dawali iPada 3, to chyba nawet bym to zrobił ;) |
@nimal
Damian, So far 0 of your friends have signed up. Once you get to 2 friends, come back to unlock this! :) |
Cytat:
|
Demek - kliknolem ponownie
moze nie zalicza, bo juz jestem zapisany? pewnie tak - kazdy musi miec 2 nowych uczestnikow wobec tego :hmm: jezeli tak, to robimy piramidke - jak ja bede mial drugi klik - wywalam linka i daje Twoj na poczatek i tak dalej, jezeli kolejne osoby sie dolacza do zabawy decydowac bedzie kolejnosc postow z linkiem w tym temacie :) |
Tak, świetna metoda na rozreklamowanie sklepu internetowego. Jedna sztuka iPada i już wszyscy rzucają w siebie 'Lubię to'.
Zasady są takie: https://s3.amazonaws.com/com.offerpo...94/85294_4.png A tak na marginesie "brand new" to może być nówka sztuka nieśmigana iPada1? || |
"new" nie jest z duzej litery, wiec zakladam ze tak ;-)...
|
idiotyczne nazewnictwo :)
|
nastapila podmiana linkow ;)
|
ja juz mam :)
kto inny jak chce ! :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:36. |