![]() |
Jednym słowem coś sobie wcześniej nakaszaniłeś daemonem i wirtualnym napędem.
Walka z tym jest upierdliwa - może i dobrze, że skończyłeś formatem. Przynajmniej szybciej. |
Heh... reinstalka, to najczesciej najlepsze lekarstwo. :) Zrob sobie kopie systemu (jako obraz) i jak cos kiedys sie wywroci, to za 5-10 minut masz wszystko na nogach... :)
|
Zainstalowałem sterowniki i coś "trzasło" po restarcie niebieskie ekrany... przywróciłem na moment system ale mając backup zrobiony nie bawiłem sie z tym dalej i zrobiłem format + nowy system postawiłem... wszystko działa ok wiec chciałem podziękować za dobre chęci i rady jakie podsuwaliście :)
Dziękuję :) |
Słusznie. Nie zauważyłem wirtualnego napędu :)
|
Proponuje rowniez usunąc wirtualny naped (dtsoft) oraz dodatkowo zainstalować ostatnie sterowniki dla kontrolera SATA klik.
|
Usuń IDE i uruchom komputer ponownie.
Niech się na nowo zainstaluje. Zobaczmy czy zadziała. |
prosze bardzo:
imageshack.us/photo/my-images/717/20120322093452.png/ |
A mozesz rozwinac i pokazac kontrolery IDE ATA (screen)?
|
Oto zrzut ekranu z m. urządzeń...
imageshack.us/photo/my-images/33/schowek01vj.jpg Nie wiem czy instalowanie kolejnego programu do nagrywania coś da skoro nie widzę nagrywarki nawet w exploratorze windows... ? Instalowanie sterowników z pod windy i próby zainstalowania tych ze strony producenta nic nie dają... :/ zastanawia msie czy po formacie cos sie zmieni czy to problem z firmware nagrywarki... |
Pora poszukac czegos na skleroze ;)
|
Odwrotnie - załączać mogą od razu, linki dawać po 10 postach. :)
|
:) wydawalo mi sie, ze userzy musieli napisac min. 10 postow, aby zalaczyc cokolwiek...
|
Cytat:
:idea: |
Wrzuc screena z menedzera urzadzen (na imageshack.us), tak aby mozna bylo zobaczyc ta nagrywarke. BTW sprobuj jeszcze na wszelki wypadek zainstalowac ImgBurn i uruchomic go z prawami administratora i zobaczyc, czy "widzi" nagrywarke.
|
CD burner xp - zawsze działał w porządku...
Nie zauważyłem nawet ze nie mam wykrytego DVD do czasu az chciałem nagac płytę wiec nie wiem kiedy sie to stalo... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:05. |