![]() |
DVDFab z 50 do 25 problem
Witam mam następujący problem przegrałem płytę bd 50 w dvdfab na 25 ( podczas nagrywania wszystko było w porządku ,zapis zakończony powodzeniem ) i podczas próby sprawdzenia odtworzenia kopi w nagrywarce, wykasuje komunikat możliwości nagrania czystej płyty , w moim komputerze tak samo czyli że płyta jest czysta (23,3gb) jakby nie była zapisana, tak samo było po wykonaniu kolejnej kopi płyty Verbatim bd-r LTH , sprawdzając po"światło" widać że nośnik jest zapisany , brak pomysłu proszę o pomoc
|
Trudno będzie pomóc. Nie pamietam, czy DVDFab umożliwia zapis obrazu płyty (ISO). Jesli nie, spróbuj zainstalować wirtualną nagrywarkę i "nagrać" płytę w DVDFab za pomocą tej wirtualnej nagrywarki - zapisze się jako ISO. Następnie sprobować zamontować to ISO w jakimś emulatorze napedow (daemon tools, etc) i sprawdzić, czy zawartosc ISO jest widoczna przez system/odtwarzacze video (np Potplayer). Jesli tak, to sprobowalbym nagrac tak utworzone ISO za pomocą IMGBurn. Jeśli nie zadziała, to masz pewność, że wina nie leży po stronie DVDFab.
|
Dziękuje za pomoc a mam pytanko jeszcze ,czy te płytki które się nagrały a nie zakończyła się sesje można coś z nich zrobić czy zamknąć sesje ?
|
Trudno powiedziec co tam sie nagralo. Mozesz zainstalowac CDRoller i zobaczyc co pokaze opcja Session Selector.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:33. |