![]() |
Prośba o kliknięcia :)
Witajcie!
Wychowanka mojej mamy w przedszkolu bierze udział w konkursie: http://ekokampania.mokpabianice.eu/g....html#more-212 Chcieliśmy to rozegrać fair i żeby głosowali jedynie ludzie z Pabianic, ale koleś właśnie wystrzelił na pierwsze miejsce, więc skończyła się litość i wkraczamy do akcji ;>. Dziecko ma szansę wygrać rower. Głosujcie na Emilię Saładajczyk, dziękuję! |
Poszło. :)
|
Poszło. xD (34%, 39)
|
Poszło.
|
OK, nie popatrzylem w co klikam... Wybacz, ze zapytalem czy to Twoja dziewczyna :-P.
|
To nie fair! Poszło. ;)
|
poszło 38% pierwszy plac :)
|
pooooszło !
Choć słonik i żyrafka też mi sie podobają, uważam że to niesprawiedliwe że nie wszystkie dzieci dostaną rower. Wszystkie się starały, a wygrać uczciwie się nie da :( |
Niech sie ucza od malego - bez kombinacji nic w tym kraju mial nie bedziesz. I czy to dwa kolka z dzwonkiem czy cztery z logo Audi - procedura jest podobna :-P...
|
A po tych kombinacjach nie będzie tego kraju, ale kogo to obchodzi.
|
Klik.
|
:taktak:
|
Z Łodzi to prawie jak z Pabianic :)
Poszło! |
Cytat:
:D |
Cytat:
Ale konkursy internetowe z założenia nie polegają na rzetelnej ocenie, a ogólnorodzinno-towarzyskim klikaniu, więc kliknąłem i ja. Inna sprawa, że w każdym aktualnym podręczniku pedagogicznym można przeczytać, że nagrody (jak pisze Sobrus) powinny konkursach dla tej grupy wiekowej otrzymać wszyscy uczestnicy (przeciwdziałanie uczuciu wykluczenia, powstawaniu kompleksów itp.) Szczególnie, że prace naprawdę fajne - pewnie rodzice w wielu przypadkach pomogli, ale efekty super. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:07. |