![]() |
"sieczka" na cd
Jak to jest z tym Z-CLV?
czy tylko na Liteon-ach widac roznice barw przy przechodzeniu na inne predkosci zapisu? Bo na Plextorach nic niby nie widac. |
Re: "sieczka" na cd
A moze i widac mi to w niczym nie przeszkadza...
Wszystko bardzo ladnie dziala =]]] A audio i tak sie nagrywa max 4x-16x a wtedy nie widac zmian.... |
Na TEACu W524e tez widac rozne odcienie im szybciej nagrywam tym bardziej widac :)))
|
jesli masz 40x to podrasuja ja do 48x a wtedy nagrywarka bedzie kozystac z zapisu CAV a nie jak w przypadku 40x Z-CAV
|
Cytat:
|
A od kogo to slyszales????
Od tego goscia co mowi ze plex to ql a lite on to @$#% ?? : ))) On nawet nie rozroznia CAV od Z-CAV =]]] Spytaj sie kogos co ma Plex 40x =]] |
ja to wszystko rozumiem ale koles ma plexa 24x ktory nie ma p-cav i twierdzi ze nie ma roznych odcieni
|
tak. wszystkie Plexy od 24x w gore urzywaja Z-CAV
Duzo zalerzy od jakosci CD =] i od sprzetu jaki posiada... Co i tak nie zmienia faktu ze Plex to b.dobra i solidna firma... Wiesz mi tam nie przeszkadzaja "kolorowe" plyty =P To nie ma znaczenia na jakosc nagrania, a fajnie wyglada =] ps. wkoncu nie kazdy ma sieczke na CD ;) ;) ;) |
Prawdopodobnie jest to kwestia plyt jakich sie uzywa bo na moim litku tez nie widac 'przejsc tonalnych' na plytach ktore aktualnie uzywam.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:13. |