Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   Usuwanie zabezpieczeń oryginalnych gier dvd na pc!!Jaki program użyć?? (https://forum.cdrinfo.pl/f11/usuwanie-zabezpieczen-oryginalnych-gier-dvd-pc-jaki-program-uzyc-90844/)

Hellraiser31 16.05.2012 16:32

Usuwanie zabezpieczeń oryginalnych gier dvd na pc!!Jaki program użyć??

Witam.Jakim programem usuwać zabezpieczenia gier na pc z mediamarkt i empik??Czy ktoś wie??Jeśli ktoś wie i zna sie na tym czyli ktoś zorientowany w tej sprawie gier zabezpieczonych to prosze mi podpowiedzieć i napisać gdzie znaleść taki program profesjonalny by usunąć zabezpieczenie gry oryginalnej bo mam najnowszy alcohol 120 % i gamejack 6 ale nie wiem czy te programy sie nadają do tego celu.Prosze o pomoc.Pilne.Pozdrawiam.???

czary2mary 16.05.2012 19:16

Żeby coś pomóc w temacie potrzeba więcej info-jakie gry -jaki nośnik itp itd:):)

Reetou 16.05.2012 19:29

Z MM czy empik? To nie MM zabezpiecza gry tylko producent. Z zabezpieczeń jest sporo różnych i nie ma uniwersalnego przepisu, wystarczy przejrzeć ten dział. A więc albo trzeba przysiąść, poczytać o zabezpieczeniach i metodach ich rozbrajania, albo nici z piracenia :P

Hellraiser31 16.05.2012 21:23

Usuwanie zabezpieczeń przy grach na pc!!!Jak tego dokonać??

Cytat:

Napisany przez Reetou (Post 1209670)
Z MM czy empik? To nie MM zabezpiecza gry tylko producent. Z zabezpieczeń jest sporo różnych i nie ma uniwersalnego przepisu, wystarczy przejrzeć ten dział. A więc albo trzeba przysiąść, poczytać o zabezpieczeniach i metodach ich rozbrajania, albo nici z piracenia :P

Ale jaki program do tego służy?Rozumiem producent ale ja miałem na myśli oryginalne gry ze sklepu przy których można by dokonać modyfikacji i przegrać bez zabezpieczeń żeby nie był potrzebny krak.Mam na myśli np.chociażby gre diablo3 z tych najnowszych bo chciałem bratu przegrać oryginalną i nie wiem jak przegrać i usunąć zabezpieczenie.Pozdrawiam.:)

- Deckard - 16.05.2012 21:28

Cytat:

Napisany przez Hellraiser31 (Post 1209692)
Ale jaki program do tego służy?Rozumiem producent ale ja miałem na myśli oryginalne gry ze sklepu przy których można by dokonać modyfikacji i przegrać bez zabezpieczeń żeby nie był potrzebny *****.Mam na myśli np.chociażby gre diablo3 z tych najnowszych bo chiałem bratu przegrać oryginalną i nie wiem jak przegrać i usunąć zabezpieczenie.Pozdrawiam.:)

a wykonalne w ten sposob, diablo wymaga połączenia z netem

jedyny może pomoc cukierek a takowego na razie brak

Hellraiser31 16.05.2012 23:04

Diablo 3 skidrow krak emulator serwer!!Usuwanie zabezpieczeń przy grze na pc!!

Cytat:

Napisany przez - Deckard - (Post 1209693)
a wykonalne w ten sposob, diablo wymaga połączenia z netem

jedyny może pomoc cukierek a takowego na razie brak

A kiedy będzie krak do diablo3 skidrow??:sciana::(
Podaj strone torrenty by ściągnąć gre diablo 3 skidrow lub reloaded albo prophet ok żeby był krak......Czekam.Pozdrawiam.k***a

Reetou 16.05.2012 23:17

Pomyliłeś fora, skarbie...

:gerda:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:35.