![]() |
Total Commander 8.0
dla tych co nie zaglądają na stronę główną,
po dwudziestu kilku betach, dwóch RC, mamy wreszcie final, po raz pierwszy w wersji 64bit :spoko: http://www.cdrinfo.pl/download/1191041836 |
o jak miło mój ulubiony program, już zasysam:spoko:
|
Już prawie zapomniałem że takie coś było na desktopie :D
Ale mam na telefonie i tam jest niezastąpiony :spoko: A czy update jest za darmo? Pytam bo zerknąłem że to $44 - trochę studzi zapał :szczerb:. |
Cytat:
zakup dla osoby prywatnej - posiadając pojedynczą licencję można zainstalować program na kilku komputerach pod warunkiem, że w danym momencie program będzie używany tylko na 1 z nich i będzie go używać tylko osoba na którą jest wystawiona licencja zakup dla firmy - program można zainstalować na większej liczbie komputerów niż przewiduje to zakupiona licencja jednak w danym momencie można używać programu tylko na tylu komputerach ile posiada się zakupionych licencji Licencja na Total Commander jest dożywotnia i obejmuje wszystkie aktualizacje. Jeśłi masz wątpliwości -pytaj |
Dzięki za wyjaśnienie :spoko:
To miłe z ich strony że licencja jest dożywotnia. Pytań w sumie więcej nie mam, bo choć jest to dobry program, mi sie już raczej nie przyda. Windowsa używam głównie w pracy, gdzie mam TC kupione na firmę. W domu natomiast króluje Midnight Commander 4.8 :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:42. |