![]() |
TAO czy DAO
chce nagrac na plytke film *.avi. co wybrac jako metode zapisu DAO czy TAO? plik ma 730 mb.
jaki program jest lepszy: WinOnCD 5.02PE czy tez Nero 5.5.8? |
dao, nero
|
jak jeden duzy plik to dao, jak muzyke to tao
poza tym wlacz jeszcze overburning :) i nero 5.5.9.0 polecam :) win on cd jest moim zdaniem dla poczatkujacych |
Cytat:
Pozwolę sobie nie zgodzić się z tobą Mr.Rafik co do nagrywania muzyki w trybie TAO. W trybie tym po każdej piosence następuje słyszalna przerwa (trzask). Problem ten znika w trybie DAO. Co do WinOnCD to myśle że wiele osób nie zgodzi się z tobą że jest to program dla początkujących! :) 3maj sie! Bubson |
Jak już kolega powiedział to muzyke w DAO bo prawdopodobnie będą trzaski między utworami :( A co do programów:
- winoncd jest dość obszernym programem pod względem pojemności :( i długo się go ściąga z netu :( nie widziałem nigdy opcji okrojonej. Osobiście uzywałem tego programu na samym początku jak jeszcze CeQuadrata był, a nie Roxio, ale nie znaczy to, że jest to soft dla lamuchów jak np. EasyCreator (bez urazy jeżeli ktoś z Was go używa) - nero, szybko pobiera się z netu ok 14Mb, ma wiekszośc funkcji jak winoncd, jest chyba najpopularniejszym programem do nagrywania (nie kopciowania :) ) płyt |
A ja tak, jak całe życie używałem Nero :) , tak teraz przesiadłem się na WinOnCD i jestem bardzo zadowolony. Nie pokusiłbym się jednak twierdzić, że jeden jest lepszy od drugiego, ani o opinię, że WinOnCD jest dla poczatkujących. Te programy mają za zadanie tylko nagrywać płytki i nie są ani miniej, ani bardziej zaawansowane.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:08. |