![]() |
To przy następnych upałach puść wiatrak na nią :D
|
To nie dysk, dysk nie działałby tak głośno. Wczoraj grałem w BF i konsola działała cicho, więc to może przez te upały tak było;)
|
Skoro nie jest to płyta to może właśnie dysk trzeszczy ?
|
No cóż, będzie trzeba tak zrobić, lecz dziwi mnie to, że na innych grach konsola jest cicho ???
|
Jak wiatrak to sugeruje przegrzewanie. Mimo wszystko ja bym ją rozkręcił i przeczyścił (a też mam lewe ręce do takich spraw ;]).
|
Wiatrak, BF jest na HDD, tylko 2 razy mi się włączyła na najwyższe obroty ( jak były upały 40 stopni, stała pionowo, to było prawie 2 lata temu ),
teraz po 5 minutach gry w BF ciągle zaczyna wyć. Ostatnio wymieniłem dysk na 120 GB, tylko że tak się robiło jeszcze przed wymianą... Nie rozkręcałem nigdy tego PS3 ( miałem się za to ostatnio zabrać, lecz mam obawy że jak rozłożę, to już jej nie złożę ) |
Głośno chodzi napęd czy wiatrak? Bo jak wiatrak to dziwne czemu inne "wymagające gry" nie "grzeją Ci konsoli".
|
Problem z PS3.
Siema, mam problem ze swoją PS3 40 GB (CECHGxx), konsola zaczyna działać bardzo głośno jak zaczynam grać w BF3 ( po 5-10 minutach, głośność porównywalna do Fan Testu...), jednak w Killzone 3, Sly Trylogy i kilku innych grach nawet w największe upały działała bardzo cicho. Konsola stoi na podłodze, ma dużo miejsca na chłodzenie. PS3 zaczyna mi zdychać ??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:04. |