![]() |
Jaki radioodtwarzacz CD kupić?
Chcę sobie kupić jakiś solidny przenośny radioodtwarzacz CD. Ma obowiązkowo obsługiwać mp3 i płyty CD+/-R. Najlepiej, żeby miał moc 4W lub więcej, o ile takie istnieją. Wejście USB i pilot mile widziane. Interesuje mnie też automatyczne wyszukiwanie stacji radiowych. Czy ktoś może mi polecić jakiś porządny sprzęt? Z góry dziękuję.
|
Tylko ten temat znalazłem, więc się podepnę odkopując :) Mam dokładnie takie same wymagania jak toomb wtedy, ale nie interesuje mnie moc - ważne, żeby stosunkowo głośno i czysto grało :) Wpadł mi w oko Philips AZ320/12, dziś go znalazłem na zakupach grupowych z rabatem, więc kosztowałby około 200 zł. I mam pytanie: ktoś używał/miał? Philips robi dobry sprzęt audio?
Budżet to tak jak wyżej, do 200zł max |
Marka Philips dawno już należy do żółtych ludzi i takiego sprzetu się należy spodziewać;)
|
Rzułtego?
|
Cytat:
@czary2mary no ale chyba nie jest z Philipsem tak źle, mam kilka sprzętów tej firmy (w tym TV kupowany w czerwcu) i daleko im do "chińszczyzny"... |
Cytat:
|
Dobra, jest taki stereotyp, że jak żółty, to kiepski towar, ale jakoś ludzie kupują chętniej rzeczy z Wietnamu niż z Chin :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:28. |