![]() |
LG E2770V-BF vs DM2780D-PZ pomoc w wyborze
Mojemu pierworodnemu synowi zepsuł sie monitor. Z tego powodu wykombinowałem że dam mu swoją 24 ( Samsung P2450) a dla siebie zakupie 27`. Mam 42 latka wiec zaczynam cierpieć na syndrom faceta po 40-tce ( za młodych lat ważne było żeby kobieta miała biust a teraz żeby był jak największy - bo to i wzrok nie ten i tak dalej). Jak na takiego starucha dosyć dziarsko pogrywam ( WOW, Wiedźminy a i FPS nie pogardze ale nie zawodowo tylko rozrywkowo) wiec interesuje mnie jak wygląda granie na tych monitorach. O E2770V jest sporo w sieci ale są tak różne opinie nawet co do czasu reakcji że zgłupiałem. W DM2780D-PZ pociaga mnie 3D no i że ma tuner - koniec wojny domowej o to czy mecz czy serial. W grę wchodzą tylko te dwa monitorki bo kupuje w firmie która ma tylko te dwa w ofercie a dają na termin wiec finansowo bedzie latwiej. Pomóżcie bo zaczynam się wyżywać na teściowej ( chociaż sie cholerze należy jak złoto ) to i żona zaczyna mi za duzo soli sypać do zupy a do czego to prowadzi to wieszali już bilboardy w mieście
|
Generalnie co do cycków, to jako stary punkowiec wolę laski z małymi cyckami (vide Patyczak).
Ale duże cycki oczywiście mają coś w sobie i nie można ich pomijać... Zresztą od nich zaczęło się. Za małolata obiekt pożądania właściwie składał się wyłącznie z cycków i jedynym kryterium była ich wielkość: czym większe tym lepsze. Nie rozumiałem sformułowania: "dobra dupa", w wieku lat 15 zastanawiałem się skąd się to wzięło, bo po co komu dupa do szczęścia. Później obiekty pożądania jakoś tak naturalnie miały coraz mniejsze cycki, aż do momentu gdy właśnie takie świadomie zacząłem preferować - choć już punkowcem nie byłem. A jeszcze później powoli przestałem być pectorystą (cycomanem) i zmieniłem się w popoistę (dupomana). Czasem myślę, że to objaw dojrzałości, ale nie jestem pewien, bo w sumie dojrzały to ja nie jestem. Mam nadzieję na ciekawą dyskusję. |
Nie ma za dużych monitorów.
|
Masz!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:38. |